šokiran sam, taman su počeli da me svrbe prsti u sekciji Ban, a ono, divota ljubav i korektnost cveta

Što samo govori da banovanje rađa plodove
enivej, mislim da ipak pričamo o različitim stvarima. Ovde mi koji sedimo mahom nailazimo na te home studio-upetljaosamse u vunu i drajvere- majstore, koji pate od ovog ili onoga. Ja se nešto u zadnje vreme više susrećem sa ljudima koje ipak najviše zanima pesma, ideja i samoiskazivanje (što ne znači da su to mahom kvalitetni autori, samo kažem da ih ima podosta), a kojima ova priča sa lako dostupnim tehnikama pravljenja NEKAKVIH snimaka za male pare i promocije istih, čini punu razliku. To što pesme nemaju formalne planove već godinama, pre je zaslužna moderna muzika, ne znam dal ste svesni šta su ovi klinci sve slušali i kroz šta profilisali svoj "autorski" izraz, a definitivno ne bi prvo opleo po home studio filozofijama. Da, stoji da OVDE, na rumskom, 4 od 5 novih članova upada u te zamke, i gubi orijentir, ali postoji ceo svet van rumskog

a onaj članak se ponajviše orijentisao na to da ovi koji idu po studijima i daju pare producentima, u roku od godinu dana budu na turneji (što je lepa vizija), a ovi drugi kopaju po plugovima, drajverima, i što kvejk reče, sad i azmafonima