Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 08-09-2012, 12:42 AM   #11
quake2
Banned

Default Re: home-studios-are-killing-music

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Samobanovao se i zarekao da neće reč prozboriti dok ga neko ne p(r)ozove. Kao Ba? Čelik u stanju mirovanja. Ti si mu sad dao onu ča?u vode i nemoj posle da se buni? kad bude "baba, daj glavu".
?alim se, ostajem i dalje pri tome da vas ne smaram aktivnim uče?ćem na forumu, po?to je ono počelo da ugro?ava zdravlje nekih foruma?a, a ne bih da nekog nosim na du?i.
Pa gde si bre cika Znak....znao sam da cu te dozvati.Vidi,nas pet ovde otprilike vrtimo jednu te istu pricu i zato bi bilo vrlo lepo da se i ti a i ostali neaktivni clanovi malo ukljucite u sadrzaje.Imali smo lepa vremena ovde na forumu i nadam se da ce ih biti jos.Lepo se nekad i pokaciti sa nekim....tako da,vrci se

Quote:
Ti to davno prevazi?ao?
U tome i jeste poenta Matori...to se NIKADA ne prevazilazi....tako da,ko to bas jaaaaaako ne voli,bolje da se sa tim ne petlja da ne bi bio jaaaaaako nesretan.

Quote:
Radije bih to snimao kod tebe u studiju, ali ne?to mi govori da ti ne bi pristao da to uradi? za, recimo, 90% od buduće prodaje albuma, tako da nemam izbora. Inače, ova tema je meni zanimljiva po?to me se direktno tiče, ali već smo o tome dosta rekli tada i čini mi se da je skoro cela priča zavr?ila u kanti, pa da ne ponavljam istu gre?ku. Samo ću reći da podr?avam sistem rada u profesionalnom studiju sa profesionalnim producentima i snimateljima. Muzičari treba da rade na pesmama, a ne da petljaju sa izolacijom, postavkom mikrofona, interfejsima; i na koncertima muzičari treba da sviraju, a ne da nose instrumente i zvučnike i razvlače kablove; na svetskim turnejama muzičari ne treba sami da pilotiraju privatnim d?ambo d?etovima, već to treba da prepuste profesionalnim pilotima.
Postoje Matori razne mogucnosti.Ja sam npm nula za menagera,ali sam u pregovorima sa nekim ljudima koji ozbiljno hoce da pokrenu neku mainstream scenu kod nas i spremni su da napucane bendove,odlicne na bini,ujedine na neki nacin i obezbede im neke stvari u startu....ali....otom,potom....ja se tu najmanje pitam,ali je fakat da je vreme za neke promene i sigurno ce ih biti.

Quote:
Dakle, ovo ?to radimo moj bend i ja ne bih preporučio nikome. "Oh mother tell your children ...Not to do what I have done ..."
Rekoh ti ja, jos onomad...ajd pa da se cesce cujemo i pisi sta vas trenutno muci pa da bar nesto pripomognemo ako se moze.Pozzz
quake2 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules