|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() Last edited by Braca; 09-09-2012 at 01:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Drugi klip - neki idiot je to postavio ALI sa pesmama 2 i 3 se apsolutno slazem - ostale su odlicni primeri fenomenalno uradjene danasnje pop i pop dance muzike. @ Vasa - sve stoji ALI..mi (forumashi) nebi bili mi (forumashi) da ne zastranimo i pocnemo da praznimo raznorazne frustracije..!! ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da ja spadam među ovu ekipu o kojima se govori.?to se mene tiče na moju kreativnost DAW utiče dvojako,s jedne strane neprocenjivo je odmah snimiti pa pa?ljivo preslu?ati neku svoju ideju,drugačije zvuči nego kada svira? u bendu i kada si vi?e skoncetrisan na samo sviranje,a ne na slu?anje materijala,takođe mo?e? da manipuli?e? pomera?,seče? bubanj,gitaru,synth na različite načine stvori? neki groove koji mo?e danonoćno da se vrti i onda obično stane? i ne mo?e? da nastavi? ili pravi? ne?to na silu.
Takođe mislim da se u 90% slučajeva rad onemanbanda svodi na copy paste kulturu jer napraviti neki break ili varijaciju na temu zahteva puno energije,?ivaca,a na prvom mestu znanja/teorije koga ja kao naivac nemam.Osnovni problem ovde je vreme koga je potrebno jako puno,a uglavnom ga nema tako da rad na jednoj pesmi traje po nekoliko meseci ako ne i godina,a u međuvremenu se ne?to novo nauči pa se stari projekti ponovo rade,tako da se upada u jedno vrzino kolo iz koga se te?ko nalazi izlaz.Uglavnom se vrti u krug.Meni lično je najbitnije da izbacim ideju iz sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
E da, zaboravio sam jedno jako važno ime: Artist formerly known as Artist Formerly Known as Prince. Tata i mama svih izuzetaka.
Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 09-09-2012 at 02:47 PM. Reason: - |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Van Gogh in NRG Recording Studios | Bota | Razno | 122 | 03-11-2011 02:42 AM |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
How The Music Industry Is Killing Music And Blaming The Fans | alavuk | Razno | 1 | 27-05-2011 01:31 PM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
SONY MUSIC MASTERING Studios -ONLINE CENA!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 24-01-2007 07:36 PM |