|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]()
Samobanovao se i zarekao da neće reč prozboriti dok ga neko ne p(r)ozove. Kao Ba? Čelik u stanju mirovanja. Ti si mu sad dao onu ča?u vode i nemoj posle da se buni? kad bude "baba, daj glavu".
?alim se, ostajem i dalje pri tome da vas ne smaram aktivnim uče?ćem na forumu, po?to je ono počelo da ugro?ava zdravlje nekih foruma?a, a ne bih da nekog nosim na du?i. Quote:
Quote:
Dakle, ovo ?to radimo moj bend i ja ne bih preporučio nikome. "Oh mother tell your children ...Not to do what I have done ..."
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U tome i jeste poenta Matori...to se NIKADA ne prevazilazi....tako da,ko to bas jaaaaaako ne voli,bolje da se sa tim ne petlja da ne bi bio jaaaaaako nesretan ![]() Quote:
Rekoh ti ja, jos onomad...ajd pa da se cesce cujemo i pisi sta vas trenutno muci pa da bar nesto pripomognemo ako se moze.Pozzz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zanimljivo zvuči to da neko ozbiljno razmi?lja o o?ivljavanju mainstream scene. Nadam se da su u pitanju ljudi sposobni pre svega da u svemu tome pronađu neki čvrst motiv, a onda će se strategija sklopiti sama od sebe.
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
šokiran sam, taman su počeli da me svrbe prsti u sekciji Ban, a ono, divota ljubav i korektnost cveta
![]() ![]() ![]() enivej, mislim da ipak pričamo o različitim stvarima. Ovde mi koji sedimo mahom nailazimo na te home studio-upetljaosamse u vunu i drajvere- majstore, koji pate od ovog ili onoga. Ja se nešto u zadnje vreme više susrećem sa ljudima koje ipak najviše zanima pesma, ideja i samoiskazivanje (što ne znači da su to mahom kvalitetni autori, samo kažem da ih ima podosta), a kojima ova priča sa lako dostupnim tehnikama pravljenja NEKAKVIH snimaka za male pare i promocije istih, čini punu razliku. To što pesme nemaju formalne planove već godinama, pre je zaslužna moderna muzika, ne znam dal ste svesni šta su ovi klinci sve slušali i kroz šta profilisali svoj "autorski" izraz, a definitivno ne bi prvo opleo po home studio filozofijama. Da, stoji da OVDE, na rumskom, 4 od 5 novih članova upada u te zamke, i gubi orijentir, ali postoji ceo svet van rumskog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Sad, to šta su "klinci" slušali... iz tvoje priče o značaju socijalnih mreža (a samim tim i Interneta kao takvog) trebalo bi da zaključimo da WWW pruža uvid u sve što postoji (što je skoro pa tačno), a ne samo lokalnu i globalnu muzičku lobotomiju. Pa sad ti vidi zašto onda nisu postali muzikalniji nego su se uglavnom samo tehnički opismenili. I naravno da i danas ima talentovanih ljudi, samo ih je malo, kao što ih je bilo malo i pre pojave socijalnih mreža. Problem sa velikom dostupnošću informacija i leži upravo u tome što ljudi mahom ne znaju šta da rade sa gomilom informacija koje su im na raspolaganju osim da ih primaju, a pritom nemaju vremena za obradu istih. Sve to pošto tehnologija evoluira neuporedivo brže od ljudskog mozga. Takođe - talenat ne možeš da kupiš, a socijalne mreže su džabe, pa je i logično da ljudi agresivno prezentuju sadržaje prosto "zato što im se može", a ne zato što imaju šta da kažu. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 08-09-2012 at 03:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Moj ortak reklamira novi kafe na Fejsu i nasao je servis gde za ?1 dnevno ljudi lajkuju tvoje statuse ..hehehe/ Nabio 30.000 za par nedelja ..."mreza se plete...ali nije vise dzabe.." ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Van Gogh in NRG Recording Studios | Bota | Razno | 122 | 03-11-2011 02:42 AM |
Blade studios | quake2 | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2011 10:03 AM |
How The Music Industry Is Killing Music And Blaming The Fans | alavuk | Razno | 1 | 27-05-2011 01:31 PM |
Miloco Studios London | Mika Technika | Razno | 0 | 03-10-2009 07:15 PM |
SONY MUSIC MASTERING Studios -ONLINE CENA!! | DaBear | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 24-01-2007 07:36 PM |