|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Jasno, ako si ti vec probao i nista se bitno nije desilo, onda je verovatno i tako!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]()
Super.
Last edited by google; 18-07-2010 at 05:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@ Google
Zelim da te upoznam i slikam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]()
Bolje upoznaj neku devojku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]()
Ovo mi se dopada, jedna od malobrojnih stvari koje kazes i imaju smisla...
![]() Vidi, nemoj da se ljutis, juce sam drugaru rekao da sam na tvojoj strani, kako si ti samo nespretan u svojim izjavama, a sumnjam da si neznalica i zametenjak kako "izgledas" ovde, ali opet si pisao nesto i opet si me zabrinuo... ![]() Ne znam, nekako i kad ne mogu da ti odolim a da ti ne napisem da si kralj, ili da si razvalio, i dalje si mi simpatican i vise sam na tvojoj strani nego sto nisam... ![]() Ali, hajde malo procitaj sta si nakuckao pre nego sledeci put kliknes submit, ha? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam pricao konkretno o premieru kao jedinki. On je uvjek bio sempl delikates majstor sto se toga tice. Samo sam se kucajuci prisjetio nekih 'faca' iz garniture tog vremena hip hopa... Nista drugo.. Nego da ne offtopicujem... Ovaj Urs nisam mislim uopste ni probao iako ga imam instaliranog, tako da u tu diskusiju ne spadam dok ga jednog dana pristojno ne procackam.
![]() |
![]() |
#48 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Probaj ga... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() Quote:
Sto se tice topline zvuka, postoji citava mitologija oko toga, koja nema veze sa mozgom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Member
|
![]()
Primjetio sam kad se ovdje diskutuje o nekim plug-inovima odma na nekim vst forumima gdje je omogucen download ti isti plugovi izbijaju u prvi plan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |
Ljubitelji sintija...konacno...2 | evgenije | Audio Software | 8 | 08-05-2004 10:10 PM |