|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Bolje upoznaj neku devojku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ovo mi se dopada, jedna od malobrojnih stvari koje kazes i imaju smisla...
![]() Vidi, nemoj da se ljutis, juce sam drugaru rekao da sam na tvojoj strani, kako si ti samo nespretan u svojim izjavama, a sumnjam da si neznalica i zametenjak kako "izgledas" ovde, ali opet si pisao nesto i opet si me zabrinuo... ![]() Ne znam, nekako i kad ne mogu da ti odolim a da ti ne napisem da si kralj, ili da si razvalio, i dalje si mi simpatican i vise sam na tvojoj strani nego sto nisam... ![]() Ali, hajde malo procitaj sta si nakuckao pre nego sledeci put kliknes submit, ha? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
Sto se tice topline zvuka, postoji citava mitologija oko toga, koja nema veze sa mozgom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Primjetio sam kad se ovdje diskutuje o nekim plug-inovima odma na nekim vst forumima gdje je omogucen download ti isti plugovi izbijaju u prvi plan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Pa ipak je Rumski elitni forum...tko ne kupi plugin u roku od mjesec dana nakon sto izadje taj nije dostojan biti na forumu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by Mrgud; 19-07-2010 at 05:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |
Ljubitelji sintija...konacno...2 | evgenije | Audio Software | 8 | 08-05-2004 10:10 PM |