|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
[al ste se razprichali.....ko sto rece covek, manite se decibela i metra i gldanja u metre...slusajte malo vise.
I opet se provlajce neke teze ala "marketinske kampanje", zamazivanje ociju klincima itd....sve to nema veze sa zivotom ! Gomila hip hop producenata je presla in the box...i batalila MPC....kad savladaju osnove na Pro Toolsu ili nekom drugom software-u- onda skapiraju koliko je MPC spor, ogranichen itd... da samo znate (i vidite) rupe od studija i krs od opreme na kojima se snimaju neke velike underground stvari (od Grime-a do HipHopa...) u londonu. Da ne poverujes na cemu ljudi rade..i slusaj..u i kako rade...i kako ne paze "ako ide u crveno" itd..SVE MU TO DAJE TAJ ZVUK... Jedno vreme su se ljudi pitali kako loop sa sampling CD-a ne zvuci isto kao na pesmam od "velikih" producenata...ti njihovi loopovi su samplovani sa ploca (ne starih) koje su opet njih samplovali sa nekih drugih ploca...saberes 2-3 generacije degradiranja, kompresije i distorzije - i eto ga zvuk ! nemoj da ocekujes sve od plugova....provlaci trake kroz neke preampe, kasetofone, pedale (bypasovane) samo da ti malo 'zakrchi"... i slusaj, jebes metre...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tape saturation plug in? | HeatMan | Audio Software | 10 | 21-04-2008 01:13 AM |
Ljubitelji sintija...konacno...2 | evgenije | Audio Software | 8 | 08-05-2004 10:10 PM |