Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-11-2012, 11:15 PM   #21
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Kucni studio

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
...lepo je da ti svaku svoju tvrdnju uvek i obavezno potkrepis "relevantnim" dokazima.Hoce li konacno svetlost dana na ovom forumu docekati i neki tvoj rad?....
ovaj podforum je pristojnim delom moj rad... izmedju ostalog, veoma sam ponosan na njega...

Quote:
....ignore....
Sledece sto ces traziti je, pretpostavljam,lekarska dokumentacija i izvestaj specijalne komisije.Izvini....posto meni na ovom forumu ipak nije radno mesto...moracu vas na kratko napustiti.
Samo sam te pitao da dodatno razjasnis svoje tvrdnje, nisam trazio lekarsko uverenje, niti dokumentaciju iz bolnice. Ali se nadam da mozes javno da kazes od kakve si, zapravo, bolesti bolovao a nju ti je (dokazano) izazvala prasina kamene vune, te bi to mogli prihvatiti tvojim sopstvenim iskustvom.

Ali da... sada "zurimo"... "nema se vremena"...
Quote:

Onda mogu da shvatim kako je moja prosla debata na ovom podforumu bila izuzetno konstruktivna....posto se nisi oglasio ni recju mada si svasta bio pitan.Prijatno ti vece,sad imam druga posla.Laku noc bolje.
Da je "debata" bila "konstruktivna" ne bi bila obrisana u celosti.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 11:43 PM   #22
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
ovaj podforum je pristojnim delom moj rad... izmedju ostalog, veoma sam ponosan na njega...
Jeste...svi koji su takodje mogli doci do izrazaja su davno "otisli".

Quote:
Samo sam te pitao da dodatno razjasnis svoje tvrdnje, nisam trazio lekarsko uverenje, niti dokumentaciju iz bolnice. Ali se nadam da mozes javno da kazes od kakve si, zapravo, bolesti bolovao a nju ti je (dokazano) izazvala prasina kamene vune, te bi to mogli prihvatiti tvojim sopstvenim iskustvom.
....ne treba biti iskljuciv....a i poceo si da pricas u mnozini...da sam npm sada bolestan od karcinoma pluca i da imam jos koji mesec zivota,shvatas li koliko bi neumesno bilo ovo tvoje insistiranje?...."bilo"......

Quote:
Ali da... sada "zurimo"... "nema se vremena"...
Pa nema se vremena pisati o necemu sto ce biti obrisano....

Quote:
Da je "debata" bila "konstruktivna" ne bi bila obrisana u celosti.
....ja bih je stavio na Sticky...ovog ,kako kazes "pristojnim delom" tvog podforuma......ne znam sto ti je zasmetala......nego.....jel pakujes jos Hypex u Bozo kutiju?....kada smo vec tu?....odgovori i ti nekada na neko pitanje kada vec stalno nesto volis da pitas....ili se negde zuris najednom....

Last edited by quake2; 10-11-2012 at 11:48 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 11:55 PM   #23
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Jeste...svi koji su takodje mogli doci do izrazaja su davno "otisli".
Nikada nikome nisam branio da dodje do izrazaja, ako to pokusavas da insinuiras.
Quote:

....ne treba biti iskljuciv....a i poceo si da pricas u mnozini...da sam npm sada bolestan od karcinoma pluca i da imam jos koji mesec zivota,shvatas li koliko bi neumesno bilo ovo tvoje insistiranje?...."bilo"......
Na kraju, najbitnije je da si ti ziv i zdrav... i da ti nista ne fali, tako da nemas iskustvo na osnovu koga bi "upozoravao na stetnost kamene vune i mogucim..."... na svu srecu....

Quote:

Pa nema se vremena pisati o necemu sto ce biti obrisano....
Nece biti obrisano ako je argument.
Quote:
....ja bih je stavio na Sticky...ovog ,kako kazes "pristojnim delom" tvog podforuma......ne znam sto ti je zasmetala......nego.....jel pakujes jos Hypex u Bozo kutiju?....kada smo vec tu?....odgovori i ti nekada na neko pitanje kada vec stalno nesto volis da pitas....ili se negde zuris najednom....
Ne zurim nigde.

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)

Last edited by boggy; 11-11-2012 at 12:15 AM.
boggy is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 12:18 AM   #24
quake2
Banned

Default Re: Jos jedna diskusija o materijalima za apsorpciju

Ali ja zurim....sad mi je ovo vec smaracina....da su barem uleteli Vasa i Lacky da ti malo pripomognu u ovom nasem.....ne znam vise ni kako to da nazovem....mozda bi bilo interesantnije.Ajde lepo,laki noc i svima prijatan odmor.Pozzz
Old 11-11-2012, 03:31 AM   #25
NLP
Moderator

NLP's Avatar

Cut! - sve je to posve OT i nema kontakta sa realno?ču.

Nenad Patkovic
https://www.facebook.com/NedPat34
https://www.facebook.com/aeracoustics
www.aer-acoustics.com
http://www.distopiksound.com/
https://mixanalog.com
NLP is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 05:33 AM   #26
senadinfaze
Junior Member

senadinfaze's Avatar

Quote:
Ne mozemo napraviti takav konsenzus jer nemamo nikakav valjan argument za to osim straha. Kamena i staklena vuna su dovoljno neskodljive dok se ne dokaze suprotno. Proglasavati nesto skodljivim a nuditi nesto sto je veoma slicno skodljivo kao i ovo prvo nije resenje. Svaki fiber materijal generise prasinu. Ima i onih koji se stavljaju u operacione sale, ali su i oni nedostupni zbog cene.
Ako nemas nikakav konstruktivniji predlog, pokusaj barem da ne ispravljas "krivu Drinu".
Ja postavih citat Medjunarodne Agencije za IStrazivanje Raka na onoj temi "Kucni Studio"

Ali neki biraju da to ignorisu...Al' sta ces...nek svako radi sebi research ako mu treba... (quake jesi procitao to??)
senadinfaze is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 08:09 PM   #27
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Da....
Zao mi je,ali nastavicu sa upozorenjima na stetnost kamene vune i mogucim posledicama po zdravlje clanova foruma,oslanjajuci se na sopstvena iskustva, svidjalo se to tebi ili ne.
Ja mislim da ovde nema sta da se objasnjava o steti koju je kamena vuna nanela Quake-ovom zdravlju...iz njegove prilozene prepiske i njegovih izjava se jasno vidi gde je nanesena najveca steta ...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 10:39 AM   #28
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Ja mislim da ovde nema sta da se objasnjava o steti koju je kamena vuna nanela Quake-ovom zdravlju...iz njegove prilozene prepiske i njegovih izjava se jasno vidi gde je nanesena najveca steta ...
Izvini,koga ti to ovde pokusavas da ismejes???

Jel te neko pomenuo u diskusiji???

Jel ti moj stav da je kamena vuna stetna po zdravlje, bas toliko smeta u zivotu???

U svoj ovoj prepisci na koliko vec stranica, ja se u nijednom trenutku nikome nisam obratio ovako kao ti meni.Sta i ko ti daje za pravo takvo ponasanje????
Ti si VIP clan ovde,mos misliti, pa mozes kako hoces???...Ko ti dade taj VIP,po meni ga apsolutno nicim nisi ovde zasluzio,sto i dokazujes ovakvim ponasanjem.Savetujem te,najdobronamernije,da mi se vise nikada ne obracas uvredljivim i omalovazavajucim postovima...jer cu puci od smeha....tek si ti smesan i zalostan u isto vreme...nema dalje.

Last edited by quake2; 12-11-2012 at 10:53 AM.
Old 12-11-2012, 10:44 AM   #29
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by NLP View Post
Cut!
Jel si to hteo da kazes da ucutim???.........smesan si....kao i uvek.
Old 12-11-2012, 10:49 AM   #30
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by senadinfaze View Post
Ja postavih citat Medjunarodne Agencije za IStrazivanje Raka na onoj temi "Kucni Studio"

Ali neki biraju da to ignorisu...Al' sta ces...nek svako radi sebi research ako mu treba... (quake jesi procitao to??)
Sta mene briga za tvoje citate sa neta.....proveo sam u prasini kamene i staklene vune duze vremena nego sto internet u Srbiji uopste i postoji u masovnoj upotrebi.Samo udisanje te prasine koje bude u preteranim kolicinama nije dobro....dali ce doci do karcinoma,hronicnog bronhitisa,astme,zapaljenja disajnih organa itd....verovatno je individualna stvar....ne moze tako povrsno da se gleda na stvari.

Last edited by quake2; 12-11-2012 at 10:51 AM.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules