|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako nemas nikakav konstruktivniji predlog, pokusaj barem da ne ispravljas "krivu Drinu".
![]() |
![]() |
#2 | |||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Zao mi je,ali nastavicu sa upozorenjima na stetnost kamene vune i mogucim posledicama po zdravlje clanova foruma,oslanjajuci se na sopstvena iskustva, svidjalo se to tebi ili ne.A to sto ces ti svaku moju pricu da nazoves nekonstruktivnom...mene ni malo ne pogadja. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Alergija? Osip? Bronhitis? Koju si bolest dobio? Nekim ljudima smetaju i samo isparenja iz azmafona (koja vecina ni ne primecuje)... Kad bude konstruktivna necu se buniti.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ....ignore.... ![]() Quote:
![]() Onda mogu da shvatim kako je moja prosla debata na ovom podforumu bila izuzetno konstruktivna....posto se nisi oglasio ni recju mada si svasta bio pitan.Prijatno ti vece,sad imam druga posla.Laku noc bolje. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Ali da... sada "zurimo"... "nema se vremena"... ![]() Da je "debata" bila "konstruktivna" ne bi bila obrisana u celosti.
![]() |
![]() |
#6 | |||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Pa nema se vremena pisati o necemu sto ce biti obrisano.... Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by quake2; 10-11-2012 at 11:48 PM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Nece biti obrisano ako je argument. Quote:
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 11-11-2012 at 12:15 AM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
Jel te neko pomenuo u diskusiji??? Jel ti moj stav da je kamena vuna stetna po zdravlje, bas toliko smeta u zivotu??? U svoj ovoj prepisci na koliko vec stranica, ja se u nijednom trenutku nikome nisam obratio ovako kao ti meni.Sta i ko ti daje za pravo takvo ponasanje???? Ti si VIP clan ovde,mos misliti, pa mozes kako hoces???...Ko ti dade taj VIP,po meni ga apsolutno nicim nisi ovde zasluzio,sto i dokazujes ovakvim ponasanjem.Savetujem te,najdobronamernije,da mi se vise nikada ne obracas uvredljivim i omalovazavajucim postovima...jer cu puci od smeha....tek si ti smesan i zalostan u isto vreme...nema dalje. Last edited by quake2; 12-11-2012 at 10:53 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Ali neki biraju da to ignorisu...Al' sta ces...nek svako radi sebi research ako mu treba... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FreeG Meter i cela diskusija o Nivoima???? | Geronimo | Audio Produkcija - Osnove | 52 | 13-02-2012 11:06 PM |
ROLAND SH 101 Demo (plus diskusija o Matrix-12) | silicon science | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 03-10-2007 07:38 PM |
josh jedna | cAAc | Promocija radova | 17 | 02-09-2007 02:47 PM |
Jedna balada... | zvincic | Promocija radova | 29 | 08-07-2007 10:45 PM |