|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Senior Member
|
![]() Quote:
Ali to ti ne znaš jer nemaš iskustva sa tim. A ja imam ![]() Živo se njima fućka za tvoje teorije o tome kako im zvučnici zvuče drugačije. Javi Maseratiju za to dok se nije zahebo pa loše smiksao ![]() Quote:
![]() Quote:
Tako da CLA i Pensado još uvijek koriste 16bitne recordere iako u teoriji 24 bita zvuči puno bolje. ![]() Inače, ja nisam supermen, ja čak nisam niti miksing inženjer što sam odmah i napisao nego sam vrlo realan i pragmatičan što se tiče stvari u životu. A iskustvo mi je pokazalo da je freelancerima akustika i monitoring zadnja stvar na listi stvari koje su im potrebne da nešto smiksaju. Ako ćeš ikad imati priliku kontaktirati nekog miksing inženjera da ti nešto smiksa, vjeruj mi da je zadnje što će te pitati biti kakva je akustika. ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prodao miksetu - sad sam ITB | DaBear | Razno | 29 | 27-10-2010 11:40 AM |
omodaka project - pomeranje multimedijalnih granica - a chik pogodi odakle? | InsaneEyes | Produkcija Elektronske Muzike | 10 | 10-11-2009 12:13 AM |
Preporuka za miksetu | Mogli | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 23-04-2007 12:22 PM |
Sint kviz | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 13-08-2006 12:21 PM |
Synth Kviz - Part 2 | puRe | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 18-11-2003 05:16 PM |