|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Ok, jos uvek mislim da cete brzo da pogodite ali ajde da vidim.
Doticni synth se pravi u tri verzije (srednja je prikazana na slici, razlikovali su se samo po polyphoniji). ![]() Takodje, planiram da stvari zakuvam negde oko 4, 5 dela gde ce stvari postati dosta teze (tj. postavljacu dosta retke synthove) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ovo mi je nesto poznato. Ime naravno ne znam, ali sam cini mi se video na nekom Jarre sajtu.
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Nisam siguran da li ga Jarre koristi ali znam da od nasih muzicara ima ga Laza Ristovski.
To je vec prva pomoc posto ako pogledate jedan post gde spominjem Lazu nabrojao sam i ovaj instrument (ako se ne varam) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
|
![]()
Pa onda mora da je neki PPG...
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Aooooo ljudi!!!
OBERHEIM FOUR VOICE!!! Da li iko od vas slusa Pat Metheny Group odn. Lyle Mays-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Da da, oberheim, nisam ni zapazio ovu temu. :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona part 2 | Bitch | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 23-05-2009 09:16 AM |
MDrummer Features - Part 1 | Mika Technika | Audio Software | 1 | 11-02-2009 02:09 PM |
Sint kviz | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 13-08-2006 12:21 PM |
saundseX - Deal with Myself Part 4 | puRe | Promocija radova | 10 | 10-12-2004 08:53 AM |