|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Kakva diskusija !! Boze svasta ce biti ovde da se cuje i procita.....
volim kad neko priupita kako dobiti (ovoga puta) mega zvuk dobosa....a pritom se koristo semi-pro (amaterska) oprema za snimanje i sviranje, sa losim sviracima, u improvizovanom studiju, sa "snimateljem" koji ima svega 3 meseca prakse u bedroom studiju... i onda rezultati nekako nisu isti...itam se pitam.... sve je u experimentisanju! menjaj mikrofone, nacin rada, nacin snimanja, muzicare, dobose, sta vec...i radi to puno i dugo i nekako ces pokapirati sve sto treba da znas...
![]() |
#3 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
butch vig napravio zadnji album green day-a totalno suprotno od onoga sto pricam i zelim postici ali isti covjek je radio i nevermind, nirvana, o kome pricam o necemu kao primjeru da mi je dobro mada znam da su tu i pare i politka u pitanju, u oba slucaja ali opet okrenimo se nekim manjim bendovima, ista prica, sve isto ali u manjim razmjerima. ne pada mi sada n jedan bend napamet ali bilo koji bend mi dajte sa ovih prostora, jedan album pred deset ili vise godina i jedan album pred malo sniman. ista tematika. to za ekperimentiranje, znam da je tako, moram sjet i radit ali eto mislio ako imate stogod korisnoga za savjetovat. cini se da sam prvo trebao u 5 stranica objasniti sto sam uopce htio, tako da i dalje tema ostaje. tko god je upoznat sa tehnikom snimanja, opremom...koja je vezana uz prvobitnu temu i problem bio bih jako zahvalan da mi udjeli savijet! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Savetujem ti da pročita? ?to vi?e mo?e? na temu "Loudness War". Mo?e? da počne? od:
http://en.wikipedia.org/wiki/Loudness_war ...i tako redom. Ako si već pročitao ne?to na tu temu - pročitaj ponovo i razmisli jo? malo. Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Debljina apsorbera | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 02-04-2010 08:20 PM |