|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | ||
Banned
|
![]()
Ja sam te pitao gde ti je potreban jos neki glas, u kojoj pesmi, da ti napisem, posto je lakse napisati, nego objasniti. Ti se dobro zabavljas, ocigledno.
Nastavite zabavu bez mene. Ajd' u zdravlje. Quote:
Quote:
I jos jedno dobronamerno zapazanje, ja sam pisao o svom iskustvu. A ti si opisao kako to sto ja pisem nikako ne stoji. Imas li ti neko svoje iskustvo, o kome mozes pisati, ili samo ides i opovrgavas to sto ja pisem? Reci i ti nesto. Evo konkretno: Rekao sam da je nemoguce dokuciti zasto nesto sto je totalno van ritma zvuci odlicno. Ja to objasnjavam sa stilom, nesto sto neko ima, a drugi nema. Takav instrumentalista je neophodan za solistu, jer to sto svira, ne moze se zabeleziti u note. Dok su drugi, tacni i disciplinovani neohodni u orkestru. Kada bi ceo orkesat bio od instrumentalista koji sviraju na granici smisla, to bi zvucalo uzasno lose. Sa druge strane, kad su svi disciplinovani i tacni, zvuci bez veze, mora biti jedan prljavi i smrdljivi da bi to zvucalo odlicno izvedeno. Zasto od 15 snimaka jedne iste melodije, koji su isto odsvirani, jedan zvuci kao da ima nesto i kao da je potpuno drugaciji, mislim da se ne moze naci u knjigama. Ako si ti tu lekciju pronasao, vrlo rado cu saslusati objasnjenje. Izvoli: Last edited by google; 09-05-2010 at 09:30 AM. |
||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|