Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13-03-2011, 07:34 PM   #24
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: Sweet spot

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Vidi,nula na mom preampu,mixeti,kompresorima itd...je jednaka nuli u sekvenceru kao i kod tebe ili bilo kog drugog ako je sve prikaceno kako treba,tako da se sigurno radi o istom standardizovanom naponu ma koji bio i ma kako ga ko nazvao.Razlika je jedino sto preko nule na preampu smemo da gazimo momacki i to se onda zove headroom a preko nule u sekvenceru prilikom snimanja kroz konvertore ne smemo ni malo.Jel smo se ovde slozili

hmmmm... Ne bih rekao! SPL Pro mike koji sam imao je transformless i nema output atentuator. Balansiranom vezom sam izlazio iz njega i ulazio u DIGI 002, Profire 2626 i M-Audio 192 (sa te tri karte sam ga koristio) nikad mi nula na njemu nije bilo jednako nuli i sekvenceru, vec je islo -10 do -7 zavisno od karti :S
Medjutim to je meni bilo blizu nule pa sam iz preampa izlazio nebalansirano onda bi mi signal u konvertoru bio jos slabiji da bih preamp mogao jos da nagazim, da ne brinem.
Jan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules