|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
nisam ja snimao spot, cak nisam ni odusevljen, al sam producirao taj album, pa je red da im spot reklamiram
dakle, www.myspace.com/arthurbg Broken Strings - Odlazim (prvi spot sa albuma prvenca "Svaki trenutak ostaje", PGP 2007) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
He he he he .....
Bila je skoro ona South Park epizoda , gde Kartmen pravi bend da uzme pare .... i onda kad rade slikanje za album , svi gledaju u kameru i onda Kartmen kaze :" Ne ne ne , morate da budete cool , da gledate negde u stranu i da se pravite da vas je bas briga ! " ![]() ........ tako mi nekako ovo izgleda , mada si se ti stvarno porodio da ovo zazvuci ovako kako zvuci ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
taako nekako ... i za spot i za moje muke porodjajne, nadam se da si to u pozitivnom kontekstu iskomentarisao
![]() Meni to jedino i smeta na spotu, sto u principu gomila simpaticnih momaka smoreno bleje u prozor, a pesma nikad veselija.. al kazu oni "kontrast", pa nek im bude, vazno je da se vrti :P Pri tom, vrh mi je bakica na kraju, izgleda ko da je izasla iz spota "tribute" od Tenacius D (Jack Bleck i brat mu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A za porodjane muke .... naravno pozitivan konteskt ... ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
o.k. je spot..... mozda bi trebalo malo vise desavanja kroz taj kadar..... malo je ISTI od pocetka pa sve do babe......ali mozda su bas to tako i hteli... Fino se cuje......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
iznajmili bus za snimanje spota
![]() |
#7 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Svidja mi se ideja, mada mislim da bi bilo bolje da si ubacio povremen slucajan direktan pogled u kameru, znaci ne pogled kao na nesto bitno, vec slucajan...
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ljudi, citajte post, nisam ja radio spot, samo produkciju albuma. Da se ja pitam, definitivno bi se kreveljili u kameru, posto su inace krajnje simpaticni i zanimljivi likovi sva petorica.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Nisam obratio paznju...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Spot za nula novaca | silicon science | Promocija radova | 22 | 14-11-2008 12:06 AM |