| 
 | |||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  18-02-2008, 04:55 AM | #1 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Spot 

nisam ja snimao spot, cak nisam ni odusevljen, al sam producirao taj album, pa je red da im spot reklamiram  dakle, www.myspace.com/arthurbg Broken Strings - Odlazim (prvi spot sa albuma prvenca "Svaki trenutak ostaje", PGP 2007) | 
|   |   | 
|  18-02-2008, 12:35 PM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
				 |  Re: Spot 

He he he he ..... Bila je skoro ona South Park epizoda , gde Kartmen pravi bend da uzme pare .... i onda kad rade slikanje za album , svi gledaju u kameru i onda Kartmen kaze :" Ne ne ne , morate da budete cool , da gledate negde u stranu i da se pravite da vas je bas briga ! "  ........ tako mi nekako ovo izgleda , mada si se ti stvarno porodio da ovo zazvuci ovako kako zvuci   Pozdrav | 
|   |   | 
|  18-02-2008, 02:02 PM | #3 | 

taako nekako ... i za spot i za moje muke porodjajne, nadam se da si to u pozitivnom kontekstu iskomentarisao    Meni to jedino i smeta na spotu, sto u principu gomila simpaticnih momaka smoreno bleje u prozor, a pesma nikad veselija.. al kazu oni "kontrast", pa nek im bude, vazno je da se vrti :P Pri tom, vrh mi je bakica na kraju, izgleda ko da je izasla iz spota "tribute" od Tenacius D (Jack Bleck i brat mu)   | 
|   |   | 
|  18-02-2008, 03:00 PM | #4 | |
| Pro Member Join Date: Jan 2005 
				 |  Re: Spot Quote: 
   A za porodjane muke .... naravno pozitivan konteskt ...   Pozdrav | |
|   |   | 
|  18-02-2008, 03:22 PM | #5 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2005 

o.k. je spot..... mozda bi trebalo malo vise desavanja kroz taj kadar..... malo je ISTI od pocetka pa sve do babe......ali mozda su bas to tako i hteli...  Fino se cuje......   | 
|   |   | 
|  18-02-2008, 05:10 PM | #6 | 
| Member Join Date: Jan 2007 

iznajmili bus za snimanje spota

__________________ www.myspace.com/drumloopsinmaking | 
|   |   | 
|  18-02-2008, 05:25 PM | #7 | |
| SuperModerator Join Date: Aug 2004 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Spot Quote: 
  Faith + 1 | |
|   |   | 
|  19-02-2008, 12:56 PM | #8 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: SD/NI 

Svidja mi se ideja, mada mislim da bi bilo bolje da si ubacio povremen slucajan direktan pogled u kameru, znaci ne pogled kao na nesto bitno, vec slucajan...

__________________ Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... | 
|   |   | 
|  19-02-2008, 02:36 PM | #9 | 

ljudi, citajte post, nisam ja radio spot, samo produkciju albuma. Da se ja pitam, definitivno bi se kreveljili u kameru, posto su inace krajnje simpaticni i zanimljivi likovi sva petorica.
		 | 
|   |   | 
|  19-02-2008, 02:48 PM | #10 | 
| Pro Member Join Date: Feb 2007 Location: SD/NI 

Nisam obratio paznju...

__________________ Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Spot za nula novaca | silicon science | Promocija radova | 22 | 14-11-2008 01:06 AM |