![]() |
Spot
nisam ja snimao spot, cak nisam ni odusevljen, al sam producirao taj album, pa je red da im spot reklamiram
dakle, www.myspace.com/arthurbg Broken Strings - Odlazim (prvi spot sa albuma prvenca "Svaki trenutak ostaje", PGP 2007) |
Re: Spot
He he he he .....
Bila je skoro ona South Park epizoda , gde Kartmen pravi bend da uzme pare .... i onda kad rade slikanje za album , svi gledaju u kameru i onda Kartmen kaze :" Ne ne ne , morate da budete cool , da gledate negde u stranu i da se pravite da vas je bas briga ! " :D ........ tako mi nekako ovo izgleda , mada si se ti stvarno porodio da ovo zazvuci ovako kako zvuci ;) Pozdrav |
taako nekako ... i za spot i za moje muke porodjajne, nadam se da si to u pozitivnom kontekstu iskomentarisao ;)
Meni to jedino i smeta na spotu, sto u principu gomila simpaticnih momaka smoreno bleje u prozor, a pesma nikad veselija.. al kazu oni "kontrast", pa nek im bude, vazno je da se vrti :P Pri tom, vrh mi je bakica na kraju, izgleda ko da je izasla iz spota "tribute" od Tenacius D (Jack Bleck i brat mu) :D |
Quote:
A za porodjane muke .... naravno pozitivan konteskt ... 8-) Pozdrav |
o.k. je spot..... mozda bi trebalo malo vise desavanja kroz taj kadar..... malo je ISTI od pocetka pa sve do babe......ali mozda su bas to tako i hteli... Fino se cuje......:)
|
iznajmili bus za snimanje spota
|
Quote:
|
Svidja mi se ideja, mada mislim da bi bilo bolje da si ubacio povremen slucajan direktan pogled u kameru, znaci ne pogled kao na nesto bitno, vec slucajan...
|
ljudi, citajte post, nisam ja radio spot, samo produkciju albuma. Da se ja pitam, definitivno bi se kreveljili u kameru, posto su inace krajnje simpaticni i zanimljivi likovi sva petorica.
|
Nisam obratio paznju...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:56 PM. |