Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-06-2010, 03:15 PM   #1
grada27
Senior Member

Default Spot

http://www.4shared.com/video/BkKjoDfp/So_spot_5.html

Evo jednog rada mog prijatelja.Bas me zanima sta mislite o spotu,pesmi,aranzmanu.
Moja je zamerka sledeca i to cemo popraviti,obavezno drugi sempl duvaca,ne taj revijski zvuk,onda sto vise akusticnih instrunenata, imam opciju da pozajmim neke konge za snimanje.Normalno i da se stvar skrati da ne bude toliko dugacka.To su moje zamerke a hteo bih da cujem i vase posto se spremamo,da malo ozbiljnije odradimo tu stvar koliko je u nasoj moci.

pozz!
grada27 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2010, 04:57 PM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Spot

Quote:
Originally Posted by grada27 View Post
http://www.4shared.com/video/BkKjoDfp/So_spot_5.html

Evo jednog rada mog prijatelja.Bas me zanima sta mislite o spotu,pesmi,aranzmanu.
Moja je zamerka sledeca i to cemo popraviti,obavezno drugi sempl duvaca,ne taj revijski zvuk,onda sto vise akusticnih instrunenata, imam opciju da pozajmim neke konge za snimanje.Normalno i da se stvar skrati da ne bude toliko dugacka.To su moje zamerke a hteo bih da cujem i vase posto se spremamo,da malo ozbiljnije odradimo tu stvar koliko je u nasoj moci.

pozz!
jel ti ovo ozbiljno ili se zezas ??

Spot - nije cak ni smesno !! (Sta ? Nije ni trebalo da bude smesno...? ahaaaa, e pa onda...hhmmm..)

Pesma - hhmmmm..kvazi / srpski reggae /????? sa gomilom malih, sitnih smesnih zvukica...ovde ni Aswad duvaci nemogu da pomognu , a kamo li neke konge, i sta vec

pevanje - ljudi ! Pa nemislite valjda stvarno....??? (mora da je neka sprdnja!)

Aranzman - nista nevalja - a i ceka se mnogo dok ne udje pevanje..(hhmmm) mislim , dok ne udje glas....

Spot - ako je za YouTube i za smejuriju - ok je... ako je "odistinski"...ne znam sta da kazem !!???
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2010, 05:33 PM   #3
grada27
Senior Member

Trebao je da bude smesan,sada ako je ispao ozbiljan onda je skroz promasio,meni je bio simpatican,prenecu mu utiske hvala na komentaru
a sto se tice snimanja probacemo da popravimo i onako nikad nista ne radi ozbiljno mozda i ostane tako kako je.

pozz!
grada27 is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2010, 03:37 AM   #4
Matoree
Member

i ja sam zbunjen ovim spotom. Meni ovo nije smesno :s
Matoree is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2010, 11:01 AM   #5
DJeneral
Member

priceless...
DJeneral is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules