|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Helou svima!
Prvi put pisem ovde. Pripremam svoje kucno studio pa se mislim oko izbora mikrofona. Imam brat u Americi i cuo sam da je jevtinija varijanta da mi on posalje (recimo mic) od tamo (da kupim preko e-bay ili slicno). Imam budget oko 500$ (znam da nije mnogo za ko zna kakav mikrofon ali za pocetak, eto). Hteo sam da kupim Rode (ali ne znam koji model NTK, NT1 itd?). Mozda vi znate neku drugu marku mikrofona koju mogu da uzmem za te pare?! A mozda mi preporucite i neki preamp ili zvucnu kartu. Ja sad imam miksetu wharfadale r-200 i m-audio 2496 audio karta. Znam da ce mi trebati bolju kartu za fantomsko napajanje (iako ova mikseta ima phantom ali nije to-to). Pa, sta cete mi preporuciti? Hvala! |
![]() |
![]() |
Tags |
mikrofon, rode |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logika kupovanja velikog mixera u project studiju | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-01-2010 03:14 PM |
Kucni studio - Ideje i sugestije | Spofolica | Dizajn i konstrukcija studija | 97 | 23-06-2009 04:06 PM |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Gledao neke slike | Steka | Razno | 19 | 26-08-2007 08:27 PM |
Kontroler HADES VMC-207, vase sugestije... | pulsar 2 | Computer Hardware | 3 | 18-12-2003 06:07 PM |