|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Zainteresovan sam za kupovinu kontrolera Hades VMC 207 . Molim stare vukove iz foruma neka procitaju karakteristike u
http://<u><a href="http://www.hades-...ic.com</a></u> pa neka se jave sa sugestijama. (Jer, drugo je kada procitam ja a drugo kada procitaju "vukovi" kao sto su sandro, purator , boskovic, idekius, jadran...). Svidja mi se zbog pristupacne cene, sto ima 16 kanala i sto podrzava SX. Sta vi mislite ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderator
|
![]()
Pa posto mene nisi naveo ja cu ti prvi odgovoriti za kaznu
![]() Sala naravno!!!! Pa sa obzirom da imas pulsar cini mi se(ako me oci ne varaju-pise u nicku) onda verovatno koristis i pulsarov mixer kao main u stvaranju tvog projekta. Moje misljenje je da ti ovo uopste ne treba radije "baci"lovu na nesto bolje recimo jos malo dsp-a ili kupi jaci racunar... Ovo je mocna stvar za one koji su sa Cubaseom bez neke dsp karte tj bez Creamware karte ![]() p.s. Jedino ako si u XTC modu onda bi ti trebao ali rece neko da je XTC nula u odnosu na ruting pulsara :roll: moje misljenje ![]()
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
Deluje odlicno samo je pitanje da li tebi treba control surface...ako je tako onda samo napred, dosta ti olaksava posao ako nisi navikao na mis&tastatura varijantu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kucni studio - Ideje i sugestije | Spofolica | Dizajn i konstrukcija studija | 97 | 23-06-2009 04:06 PM |
Sugestije za konfiguraciju | SubSonic | Computer Hardware | 7 | 22-02-2009 10:13 AM |
Vase misljenje o... | kravadinka | Audio Software | 5 | 02-02-2009 09:49 PM |
vase misljenje | Knez23 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 28-12-2007 09:36 PM |