|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Kvalitetno hmm teshko do skoro nemoguce... sad opet shta je "kvaliteno"... Kad gitaru kachish na obichnu integrisanu zvuchnu i sl. koje nisu predvidjene za to mislim da ti treba Di box (ili kako se to vec zove) da bi izbegao mogucnost da sprzish istu... Naravno, menje vishe svi smo pravili svakakve svinjarije da bi doshli do nekog rezultata, neke su koshtale vishe neke manje... neki su dobilo ono shto su hteli i bili srecni neki nisu ![]() Nije sve tako linerano. Najboji cpu+ram+had+zvuchna ne znachi da cesh imati i najbolje rezlutate... jer na sve to dolazi OS, driver, softver, plagovi i sl. (da i ne pominjem preampe, mikrofone, kablove, distorzirane snimke, monitore, prostoriju i sl.) Neka kartica ti treba, to je de`fakto. Elem, shto ti ne bi rekao shta tebi teachno treba, shta tacno hocesh da radish i koliko para planirash da potroshish... siguran sam da ce biti ljudi na forumu, koji ce ti dati neke korisne savete shta da uzmesh... edit: ahaa, skapirao sam, hteo si kvaliteno da upropastih tehniku lol iskusno... mali off ja sam mislio da je vreme noshenja laptopova na zurke proshlo, telefoni su in ![]() Last edited by Haxli; 11-04-2016 at 07:02 PM. Reason: ...da ne dupliram postove |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Par pitanja | BozaMaxi | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 25-01-2012 10:00 AM |
2 pitanja!!! | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 21-04-2009 12:19 PM |
SX - dva pitanja | HeatMan | Audio Software | 15 | 23-02-2007 07:08 PM |
Par pitanja | statusband | Vlado Georgiev | 3 | 27-02-2005 11:48 AM |
Par PitAnjA | dlukace | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2004 05:01 AM |