| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  20-02-2007, 01:42 AM | #1 | 
| Moderator Join Date: Jan 2007 Location: Beograd 
				 |  SX - dva pitanja 

ovako.. do skoro sam cepao samo fruity za matre a sx za mix i obradu usnimljenog signala.. nakon shto mi je forum otvorio ochi i dokazao mi da nije cuvase tako dosadan i userhater pocheo sam njega iskljuchivo da koristim.. navikao sam se.. adaptirao.. nauchio nove stvari.. proshirio horizonte.. ali jedno me muchi.. a to su dve stvari..   kako da "semplujem" pesmu.. recimo, hocu da odradim matricu na tudj sempl.. da li postoji neki userfriendly time stretch/pitch correction tool ili je to neshto za shta se i najbolji drndaju satima? onaj koji je koristio fl studio, video je sa kakvom se lakocom sempl ubacuje u takt.. hahahh.. drugo pitanje sam zaboravio.. kucajuci text..  spava mi se jbg..  al sam se setio nekog shestog: kakvi su to midi efekti? nikad nisam kapirao to.. zashto stavljati bilo kakav efekat na midi kanal i shta se time dobija? i koji su to efekti? ajde budite mi pozdravljeni.. a ja cu se setiti ovog drugog pitanja..   | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| 2 pitanja!!! | koki | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 21-04-2009 01:19 PM | 
| Par pitanja | statusband | Vlado Georgiev | 3 | 27-02-2005 12:48 PM | 
| Par PitAnjA | dlukace | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 30-09-2004 06:01 AM |