| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  16-02-2013, 03:12 PM | #33 | 
| Member Join Date: Apr 2012 
				 |  Re: Početnik; mix i produkcija 

thnx večino ovog ?to si napisao je ono ?to sam ja logički do?ao do nekakvih rje?enja. No nekad logici mena ba? previ?e mjesta pa rađe pitam nego da startam sa krivim stavkama pa kad se poslije zakomplicira ispada da je start bio fulan. Naime nai?ao sam na dosta postova sa sličnom tematikom gdje autori postova tjeraju jednu sasvim drugu politiku...Dodu?e mo?da je stvar u personalnom pristupu ..Primjerice ovo ?to si napisao ako sam programiram i mixam da onda exportiram sve. Gotovo identičan topic ali sasvim drugačiji odgovor iako mi djeluje nelogično.. No jedna stavr koja mo?da kod mene donosi drugačiji pristup je ?to u principu radim paralelno i audio i vsti, pa ako mi ne odgovara ne?to otvorim vsti pa ga podesim drugačije te napravim novu traku..No tak film sigurno ne pali ako nekom ?alje? gotove trake na mix.. ako u?tedi? ne?to na manje cementa u temeljima, mo?e se desiti da ti poslije cijela kuća snosi posljedice.......... | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Sta je mastering? | areta | Mastering | 9 | 25-02-2011 10:08 PM | 
| Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 08:30 PM | 
| Cd Mastering On Your Pc | AcaHari | Tutorijali | 1 | 19-12-2007 05:02 PM | 
| mastering | nunuk_t2L | Produkcija Elektronske Muzike | 3 | 10-08-2007 11:59 AM | 
| 101 put : Mastering | Tazman | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 12-05-2006 03:09 AM |