|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 | |||||
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Jel na ovo mislis ? Evo kod mene je lepo ispisan free space i ostalo na svakom drajvu, nista ne racuna, odmah izbaci. Hehe, nema ga bas i nesto mnogo pa ga mozda zato i ne racuna ![]() Ima i u status baru... Nisam primetio da to nesto koci i racuna, kad otvorim prozor, odmah izbacuje podatke... Quote:
![]() Ja sam davno prestao da se bakcem sa XPom, ali u to doba sam prebacivao manju kolicinu podataka i fajlova nego sada. Tada mi je 320GB hard bio izdeljen na 4 particije i to je bilo svemirski veliko. Danas radimo u terabajtima, tako da je mozda u tome problem. Mozda je jednostavno veca kolicina fajlova i podataka, zato mu duze treba. A da nesto broji i nabraja - istina, ne secam se stvarno da li je i XP to radio ili ne. Quote:
Quote:
BTW, mozes sve drajvove ubaciti u indeks, upravljati indeksiranjem i onda ce, kada jednom izgradi database, sve ici malo brze. Evo pogledaj OVAJ link kako se to radi, ako nisi i sam vec pokusao... Quote:
Pored novina koje nam se svidjaju ili ne, razvijali su i sam OS kernel, pokusavali da ga unaprede, dok su od XPa davno digli ruke. Bagovi koji su kocili XP da radi dobro, narocito XP64 (koji nikad nisu ni razvili do kraja) su ostali neotklonjeni i preslo se na rad na tada novom Windowsu. Sada je sedmica glavna stvar i naravno da se iz sve snage trude da radi. Najzad, tada su svi imali XP 32bit, sada vecina ljudi ima WIN7 64bit, a kako i dalje postoji more programa na 32bita, morali su dobro da se potrude da win7 64bit "svira" u 32bita - besprekorno...
![]() |
Tags |
optimizacija windows 7 |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAW - Optimizacija WinXP-a ! | Mandragora58 | Tutorijali | 82 | 30-11-2014 03:22 PM |
Optimizacija Win 7 64 bit-a ?! | Eomsy | Audio Software | 15 | 05-01-2011 09:23 PM |
Optimizacija XP-a zabluda? | pedjah | Audio Software | 38 | 07-02-2008 04:47 AM |
Optimizacija XP-a? | akordeonista | Audio Software | 8 | 29-10-2007 04:30 PM |
Optimizacija Win 2000 i Win XP za DAW | dr.Ru | Tutorijali | 3 | 12-06-2003 03:19 PM |