|
Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
ja sam uradio sledece Otarasio se Bede MOTU koju jednostavno ne podnosim ne volim taj zvuk vratio moj RME 9652 i nabavio 1.alesis adat lx20 1.Alesis blackface i 1 Fostex RD 8 i snjima to radim a za ulaz sam uzeo Fostex D5 Dat recoreder sve to za sitne pare i absolutno bolje od svih tih beringera motu i sta znam sve ta g...a sto se tice te malo jace firmirane sprave to nisam imao i neznam kako rade a ove starudije rade ko metak do duse 44,1 i max 48 khz ali boze moj zato je zvuk za mene do yaya kako boki nekad kaze ![]() a Ghost radi ko top ja sam zadovoljan ampovi su sasvim ok. isto tako i eq moze se lepo raditi stime.. a za fx? imam drugu maschinu samo za to cubase 5 i 2.TC karte sa M-audio kartom i guram 4 Vss3 u nju i to je to..a da ti kazem i taj Vss3 mi u ghost mnogo bolje deluje nego u ITB mixu .. pozz svima i srecna Nova ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Soundcraft ghost / Mackie onyx | ANITA | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 24-01-2006 02:37 PM |