Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Analogija

Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-)

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 14-01-2012, 12:37 AM   #17
mozart554
Member

mozart554's Avatar

Default Re: Soundcraft ghost

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
nije to offtopic, gomila ljudi ovo čita koji upravo razmi?ljaju o istoj stvari i imaju iste dileme. Drago mi je za tebe da si konačno na?ao svoj mir, pa makar i preko printanja kilograma stemova do jutra (mada ima neke svetosti u tim momentima!). Ja ću svakako jednom u nedefinisinom nadolazećem vremenu dati ?ansu ponovo OTB mixu (jer sam ja ipak nekada ?egrtovao i svoju karijeru počeo u klasičnom OTB studiju, i nedostaju mi ti dani!), al sam zasada daleko od toga iz pukih materijalnih razloga - nemam dovoljno ni D/A konverzije, niti outboarda (zapravo imam samo 2 out reverba, Midiverb i SPX900, koje koristim za Live, mada sam ih uvezao i sve če?će njih printam na komp!).
da jeste to ...ti pusti AD/DA..konvertori--ali Arture
ja sam uradio sledece
Otarasio se Bede MOTU koju jednostavno ne podnosim ne volim taj zvuk
vratio moj RME 9652 i nabavio 1.alesis adat lx20 1.Alesis blackface i 1 Fostex RD 8 i snjima to radim a za ulaz sam uzeo Fostex D5 Dat recoreder
sve to za sitne pare i absolutno bolje od svih tih beringera motu i sta znam sve ta g...a sto se tice te malo jace firmirane sprave to nisam imao i neznam kako rade a ove starudije rade ko metak do duse 44,1 i max 48 khz ali boze moj zato je zvuk za mene do yaya kako boki nekad kaze

a Ghost radi ko top ja sam zadovoljan ampovi su sasvim ok. isto tako i eq moze se lepo raditi stime..
a za fx? imam drugu maschinu samo za to cubase 5 i 2.TC karte sa M-audio kartom i guram 4 Vss3 u nju i to je to..a da ti kazem i taj Vss3 mi u ghost mnogo bolje deluje nego u ITB mixu ..

pozz svima i srecna Nova
mozart554 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules