|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]()
Pa jesam, i Tijanić je pomenuo ?tednju, jel' da? Ali kad ON pomene ?tednju onda po tebi svi treba za inat da ka?emo "Ko je bre sirotinja? Daj odma' Srboviziju u Areni (Spensu, Čairu... svejedno), tri video walla, vari-o-light samo da seva, rotacionu binu, devet letećih kamera i sedam steadycam-ova".
Jebe? logiku koja se oslanja na to KO govori, a ne na ono ?TA govori. Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#33 |
VIP Member
|
![]()
aman ljudi...pa Evrovizija nije vredna pljuvacke koja se potrosi dok pricamo o tome !!??
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo... Koliko se nasih nisu UOPSTE uklopili u Evroviziju...cim je nesto bilo MALO "avangardnije" (pocev od Bebi Dol, pa do Brege ili Kovacheve pevaljke..vec sam joj i ime zaboravio) odmah je bilo lose plasirano !! ljige. ljige, i samo ljige sa "lakim notama" i nista vise !!! Evrovizija je pravi "kitch & shund" od muzike - nije ni cudo da se gay people izuzetno loze na Evroviziju..,sve je to izgubilo smisao postojanja jos davno. Muzika je sekundarna stvar - tu se sve vrti oko para koje zemlja u kojoj se takmicenje odrzava, dobije. Od prava na emitovanje, reklama, gostiju po hotelima, taksija, kafana itd itd...koga je briga za pesme?? (cemu ide u prilog da skoro 99% pobednika zavrsi u zaboravu vec posle 2 nedelje !!!)
![]() |
#34 |
Moderator
|
![]()
A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
Sukobi ovakve vrste nikada nisu bili, niti će biti moj borbeni moto. Zato svesno zauzimam stav da bih u tom raspletu bio samo... ...kolateralna ?teta. I to istorije koja nam na tu tvoju "alatku" sti?e pravo iz debelog creva op?tenarodne gluposti.
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Majko mila, quake2 hoće da di?e revoluciju da bi poslao grupu Negativ na Eurosong!
Ovo kao da je Salvador Dali crtao... Te?ki nadrealizam.
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
Joki ima moj glas
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]()
@quake
u poslednje vreme Boki zapoceo toliko soc tema ,a u ovoj kao revolucija ..zbog tebe i zbog benda za koji nikad nisam cuo da rushim vlast? Nikad bre ..pa zbog takvih se selim na bahame od proleca |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Aj, please, sto pre...!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 10:02 PM |
"pozajmljene melodije" na Eurosongu | filip | Razno | 28 | 28-05-2008 07:51 PM |
Joksimovic 4 | Boskovic | Razno | 8 | 09-01-2006 01:24 AM |