|
|||||||
| Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | ||||
|
Banned
|
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
da promeni imidz klasicnog "telo vreteno","petak na subotu"... turbo disco ljaksa u ozbiljnog "sansonjera" koji je do juce mlatarao prste po dirkama i svirao kolce?...ajde da ti verujem...i koji je uopste smisao da se tamo pojavljujemo sa etno sansonama ako se vec glasa tako kako se glasa i svima je jasno kako i zbog vega.Ajde barem da tamo ne saljemo sve seljacinu za seljacinom i ne prikazujemo se uvek u najgorem svetlu.Kon je lepio pare na harmoniku,ovaj peva ovcicama ,Stankovica da ne komentarisem....pa nije SAMO TO Srbija |
||||
|
|
|
|
|
#2 | |
|
VIP Member
|
Pa jesam, i Tijanić je pomenuo ?tednju, jel' da? Ali kad ON pomene ?tednju onda po tebi svi treba za inat da ka?emo "Ko je bre sirotinja? Daj odma' Srboviziju u Areni (Spensu, Čairu... svejedno), tri video walla, vari-o-light samo da seva, rotacionu binu, devet letećih kamera i sedam steadycam-ova".
Jebe? logiku koja se oslanja na to KO govori, a ne na ono ?TA govori. Quote:
Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#3 |
|
VIP Member
|
aman ljudi...pa Evrovizija nije vredna pljuvacke koja se potrosi dok pricamo o tome !!??
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo... Koliko se nasih nisu UOPSTE uklopili u Evroviziju...cim je nesto bilo MALO "avangardnije" (pocev od Bebi Dol, pa do Brege ili Kovacheve pevaljke..vec sam joj i ime zaboravio) odmah je bilo lose plasirano !! ljige. ljige, i samo ljige sa "lakim notama" i nista vise !!! Evrovizija je pravi "kitch & shund" od muzike - nije ni cudo da se gay people izuzetno loze na Evroviziju..,sve je to izgubilo smisao postojanja jos davno. Muzika je sekundarna stvar - tu se sve vrti oko para koje zemlja u kojoj se takmicenje odrzava, dobije. Od prava na emitovanje, reklama, gostiju po hotelima, taksija, kafana itd itd...koga je briga za pesme?? (cemu ide u prilog da skoro 99% pobednika zavrsi u zaboravu vec posle 2 nedelje !!!)
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
) mogao tamo da stekne neko super iskustvo i publicitet,sta tome fali?Sta ce Joksi vise publiciteta?Sta ce njemu uopste vise icega?Nek pusti bre malo neke mlade ljude da rade svoj posao,ima ih milion koji nisu ni blizu ljigavi kao on i ne treba im tona reklame i sapunskih prica po medijima da bi drzali neciju paznju.A da ne pricamo kako ce veceras samo u Novom Sadu po klubovima pevati barem 20 pevaca koji su za LJaksa doktori sto se pevanja tice.Kada vec zalazis u moje porive da ucestvujem u ovakvoj diskusiji,onda izvini,ali moram i ja tebe da pitam za tvoje.Jel si i ti u nekom talu sa tom ekipom?Nadas se da ce biti nekog poslica od njih?....
|
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Banned
|
Quote:
Quote:
Ovo se zove nizak udarac cika Vaso....al ajd....ako je i to potrebno da bi odbranio ove sto im sve verujes,ok .Vasa[/QUOTE] |
||
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|