Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-11-2011, 07:22 PM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Joksimovic opet na Eurosongu

aman ljudi...pa Evrovizija nije vredna pljuvacke koja se potrosi dok pricamo o tome !!??
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo...

Koliko se nasih nisu UOPSTE uklopili u Evroviziju...cim je nesto bilo MALO "avangardnije" (pocev od Bebi Dol, pa do Brege ili Kovacheve pevaljke..vec sam joj i ime zaboravio) odmah je bilo lose plasirano !!

ljige. ljige, i samo ljige sa "lakim notama" i nista vise !!!

Evrovizija je pravi "kitch & shund" od muzike - nije ni cudo da se gay people izuzetno loze na Evroviziju..,sve je to izgubilo smisao postojanja jos davno.

Muzika je sekundarna stvar - tu se sve vrti oko para koje zemlja u kojoj se takmicenje odrzava, dobije. Od prava na emitovanje, reklama, gostiju po hotelima, taksija, kafana itd itd...koga je briga za pesme??
(cemu ide u prilog da skoro 99% pobednika zavrsi u zaboravu vec posle 2 nedelje !!!)
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 25-11-2011, 08:08 PM   #2
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??

Bockie is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2011, 03:04 PM   #3
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??
Na koji bubanj mislis?
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2011, 12:57 AM   #4
Haxli
Pro Member

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
aman ljudi...pa Evrovizija nije vredna pljuvacke koja se potrosi dok pricamo o tome !!??
+1

Savrsheno recheno!!!
Haxli is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2011, 04:25 PM   #5
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo...
Do sada je trebalo da bude jasno da mene nervira nacin na koji neko tamo ide da nas predstavlja i ponasanje kao da je u pitanju necija dedovina.Neka bude da su nastupi tamo totalno neprofitabilni,ali bi neki mladi pevac(ja u te ne spadam,to valjda znas) mogao tamo da stekne neko super iskustvo i publicitet,sta tome fali?Sta ce Joksi vise publiciteta?Sta ce njemu uopste vise icega?Nek pusti bre malo neke mlade ljude da rade svoj posao,ima ih milion koji nisu ni blizu ljigavi kao on i ne treba im tona reklame i sapunskih prica po medijima da bi drzali neciju paznju.A da ne pricamo kako ce veceras samo u Novom Sadu po klubovima pevati barem 20 pevaca koji su za LJaksa doktori sto se pevanja tice.Kada vec zalazis u moje porive da ucestvujem u ovakvoj diskusiji,onda izvini,ali moram i ja tebe da pitam za tvoje.Jel si i ti u nekom talu sa tom ekipom?Nadas se da ce biti nekog poslica od njih?....
quake2 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules