![]() |
Joksimovic opet na Eurosongu
Ovaj uzjasio na taj Eurosong ko mutav na telefon.Ko ide sledeci? nagradno je pitanje sad...Brega (besplatno haaaahaaaa....)?....neko iz pretalentovane porodice Kovac?....pa Kon (sad je vezbo pevanje)?....pa opet Joksa Sapunjara?....napravite sami svoju bingo kombinaciju i ne zaboravite kao Jockera da ubacite i Dinkica tu negde.
|
Re: Joksimovic opet na Eurosongu
Ma pusti ih... Vi'? da i vedre i oblače, zapravo, peru kintu i ne pitaju nas ama ba? ni?ta. Mi, obični ljudi, ili tzv. pretplato-plati?e i poreski obveznici, a popularnije rečeno - narod, u ovoj priči N E P O S T O J I M O!
|
preduhitrio si me druze lol :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead:
|
Quote:
|
Quote:
Brega je Brega, a dvaput je dvaput...:D |
|
LOL-china!
|
"Pesma će zbog propozicija morati da se preimenuje u "Lane mojne" :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:
|
Posle neuspeha Joksimovica, na Eurosong 2013. ce poslati Mariju Serifovic. :grin:
|
Eurososong mu dodje kao radost Evrope tako da se ne treba puno uzbudjivati-nama nedostaje art i umjetnost-kultura da ne pricam.. pustite djecu neka se takmice a vi potrazite taj art koji smo izgubili jer ko ga nadje bice nagradjen ozbiljno i trajace ne u apoenima!izgleda se sve gleda kroz dinarcic pa smo zato tu gdje smo....sta reci?Na posao pravite muziku,malo vise od am i g dura i tekstova ostavila si me kako cu bez nas i gdje da nadjem spas....:rotfl::rotfl::rotfl:....u muzici takmicenja ne postoje,znamo razne koji jako dobro pjevaju ali niko ne zeli da ih slusa!Tako da pustite takmicenja,to je uvjek bilo koliko ja pamtim a pamtim na marginama i drustva i muzike...Evrovizija je ovdje 80-tih bila farma sa lepim Brenama,Lanama,Dolovima` i ostalima pa eto prosudite sami kakav je to imalo tretman....na muziku drugari ali muziku i sretan rad....8-)..........
|
All times are GMT +1. The time now is 06:10 PM. |