Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 25-11-2011, 03:23 PM   #21
quake2
Banned

Default Re: Joksimovic opet na Eurosongu

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Cela poenta je u tome da Eurosong nije takmičenje dr?ava nego nacionalnih emitera.

Pozdrav,

Vasa
Klasicna zamena teza ne bi li smo raspravljali o svemu sto nije sustina....zasto ispod Joksimovicevog imena onda ne pise nacionalni emiter Srbije ili RTS-a,u toku takmicenja?....i jel to ista firma kojoj svi placamo raznorazne pretplate silom ugurane u racun za struju?...jel to mozda neka privatna firma pa moze kako hoce i sta hoce?....jel ti podrzavas i Joksimoviceve koncerte po trgovima naplacivane i do 100000e u trenutku kada svi grcaju u besparici?....e moj cika Vaso...
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 25-11-2011, 03:46 PM   #22
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
zasto ispod Joksimovicevog imena onda ne pise nacionalni emiter Srbije ili RTS-a,u toku takmicenja?
Zašto tokom prenosa utakmica recimo svetskog prvenstva u vaterpolu ne piše "Vaterpolo savez Srbije"? Pa ipak nisam čuo da neko predlaže referendum kako bi se sastavila reprezentacija...

Da se razumemo - ne branim Joksimovića, daleko bilo Samo smatram da je u finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi moja zemlja zaista bolje da se novci ne troše na vašar zvan Beovizija.

Pozdrav,

Vasa
Old 25-11-2011, 03:55 PM   #23
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Sto se toliko uzbudjujete? Koga jos briga Evrovizija??
A Joksa je IDEALAN festivalski materijal !!
Da...ako volis da Eurosong izgleda ovako kako izgleda.
Quote:
Na Evroviziju NE TREBA slati nikakve "avangardne" artiste...niti nesto "clever" ili originalno...
...cak i za mesto fizikalca u nekoj firmi postoji KONKURS i komisija (ziri),ako si ti ziri za Eurosong,onda je ovo tvoje misljenje vise nego bitno....ako nisi,onda je to samo jedan glas protiv npm Negativa,Stripa,Ramireza... a za Joksu
Quote:
Ionako se nikada nista nije culo posle od pobednika... Sta se desilo sa Serifovicevom posle pobede i svih onih "Evropskih" albuma i izdavaca.??
...pevala je politicke kampanje i nafatirala se para od kojih verovatno i sada zivi....

Last edited by quake2; 25-11-2011 at 04:08 PM.
Old 25-11-2011, 04:07 PM   #24
quake2
Banned

Quote:
Za?to tokom prenosa utakmica recimo svetskog prvenstva u vaterpolu ne pi?e "Vaterpolo savez Srbije"? Pa ipak nisam čuo da neko predla?e referendum kako bi se sastavila reprezentacija...
Pa necemo sada da raspravljamo o banalnostima....svima je jasno da Joksimovic ide na Eurosong zato sto je ON to tako odlucio,i niko tu nemoze nista da ucini...tebi to ne smeta?Bitne su klasifikacije?....ne radi se o sporadicnom slucaju,cela drzava tako funkcionise.Ja ne mogu da se bunim kada se nesto dogadja u agraru recimo,jer se u to ne razumem....ali ovde itekako osecam potrebu da kazem da zivimo u totalnom javasluku i haosu i da bi trebalo barem da ne cutimo o tome.

Quote:
Da se razumemo - ne branim Joksimovića, daleko bilo Samo smatram da je u finansijskoj situaciji u kojoj se nalazi moja zemlja zaista bolje da se novci ne tro?e na va?ar zvan Beovizija.

Pozdrav,

Vasa
Ih,prosto ne verujem da si pao na tu pricu o STEDNJI...isuvise te cenim vise od toga,sta god ti mislio.Koliko bre kostaju sva ta gostovanja partiskih muzikanata pocev od Kikija pa nadalje po trgovima?Koliko smo koridora 10 mogli od toga do sada da napravimo?....bespredmetno je pricati u pravcu u kojem nas RTS navodi da pricamo.
Old 25-11-2011, 04:12 PM   #25
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Quote:
itekako osecam potrebu da kazem da zivimo u totalnom javasluku i haosu i da bi trebalo barem da ne cutimo o tome.
Eto, pričamo, sla?emo se. I?
Old 25-11-2011, 04:17 PM   #26
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Eto, pričamo, sla?emo se. I?
I to je prvi korak koji deli coveka od svinja npr koje mirno i tiho cekaju klanje.
Old 25-11-2011, 04:47 PM   #27
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
....svima je jasno da Joksimovic ide na Eurosong zato sto je ON to tako odlucio
Kad ka?e? ON misli? na Tijanića? Verovatno je tako. Ali pazi, ?ta god ja mislio o Tijaniću (kabadahija, čovek sumnjivih moralnih kvaliteta itd.) postoji jedna stvar koja mu se te?ko mo?e osporiti - on jako dobro poznaje televiziju kao medij i sve ?to je vezano za nju. To je dokazao u nekoliko navrata (u slučaju TV Politike, TV BK, pa čak i RTS-a). A televizija kao takva je zlo pa je zlo.

Nadalje, smisao Evrovizije ionako nije ni muzika ni "cleverness" (?to ka?e Vrač). Pesma Evrovizije je bre neva?na svima osim potlačenim narodima (?to pak reče LACKY jo? pre par godina).

Quote:
Ih,prosto ne verujem da si pao na tu pricu o STEDNJI...isuvise te cenim vise od toga,sta god ti mislio.Koliko bre kostaju sva ta gostovanja partiskih muzikanata pocev od Kikija pa nadalje po trgovima?Koliko smo koridora 10 mogli od toga do sada da napravimo?....bespredmetno je pricati u pravcu u kojem nas RTS navodi da pricamo.
Ma, ?ta god ti mislio o meni, ja o tim partijskim svirkama po trgovima mislim isto ?to i ti. Ali kakve veze to ima sa izborom za Pesmu Evrovizije? Ako ti smeta ?to će ba? Joksimović da putuje u Baku... jebi ga, koliko kapiram, da je ON odlučio da po?alje Strip na Evroviziju ti se ne bi bunio. ?ta ga znam, koliko god ja lično imao visoko mi?ljenje o Milanu Prokopu, ?eljko Joksimović ume da napravi bolju LJIGAVU PESMU (= pesmu za Evroviziju). ?ta god pak ja mislio o njemu i njegovim pesmama

Pozdrav,

Vasa
Old 25-11-2011, 05:06 PM   #28
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Quote:
I to je prvi korak koji deli coveka od svinja npr koje mirno i tiho cekaju klanje.
Ne znam za tebe, ali ja sam jo? devedesetih načinio taj prvi korak, a usput se i sasvim se dovoljno na?etao, duvao u pi?taljku i lupao u kevine ?erpe. I... Sreća u nesreći je ?to se od magarca prave bolje kobaje nego od te tvoje svinje.
Old 25-11-2011, 05:21 PM   #29
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Ne znam za tebe, ali ja sam jo? devedesetih načinio taj prvi korak, a usput se i sasvim se dovoljno na?etao, duvao u pi?taljku i lupao u kevine ?erpe.
E, ja sam radio sve to, a usput sam svirao ZA D?ABE po trgovima na kojima se duvalo u pi?taljke Posle sam dodu?e saznao da su oni koji su već tad imali partijske prijatelje na tim istim svirkama dobijali novce (recimo od DS-a i sličnih političkih firmi). Sad kad se osvrnem, ne kajem se ?to sam bio i ostao magarac. Bar nikom ni?ta ne dugujem.

Pozdrav,

Vasa
Old 25-11-2011, 05:33 PM   #30
quake2
Banned

Quote:
Kad ka?e? ON misli? na Tijanića? Verovatno je tako. Ali pazi, ?ta god ja mislio o Tijaniću (kabadahija, čovek sumnjivih moralnih kvaliteta itd.) postoji jedna stvar koja mu se te?ko mo?e osporiti - on jako dobro poznaje televiziju kao medij i sve ?to je vezano za nju. To je dokazao u nekoliko navrata (u slučaju TV Politike, TV BK, pa čak i RTS-a). A televizija kao takva je zlo pa je zlo.
Svi su oni samo deo masinice za pljacku,to im jedino ne osporavam i svaki od njih ima svoju reklamnu kampanju,sta kao ono u skupstini su "strucnjaci za nesto"?...isto kao sto je i Tijanic strucni,poslusni,partiski kadar i nista vise....koliko ce nizak prosecan dohodak u Srbiji biti i koliko ce puta LJaksa ici na Eurosong zavisi iskljucivo od toga koliko nas i koliko glasno cemo se buniti.Mislis da ovde nema dovoljno para da svi budu makar siti?...preracunaj najgrublje moguce sta se sve sliva u drzavnu kasu.....i....gde to ide?....

Quote:
Nadalje, smisao Evrovizije ionako nije ni muzika ni "cleverness" (?to ka?e Vrač). Pesma Evrovizije je bre neva?na svima osim potlačenim narodima (?to pak reče LACKY jo? pre par godina).
A sto da nam sve bude bezveze i nebitno?Sto da tako lezerno posmatramo stvari kao da mozemo u miru i veselju da bezbrizno zivotarimo i otkrivamo raznorazne "istine" koje nas se ne ticu ali smo eto kao dovoljno inteligentni da ih usput razonode radi,skontamo i mirno bez uzrujavanja saopstimo drugima uz kaficu.Ne bih bas rekao da je niko od nas,pa ni Lacky u takvoj idealnoj poziciji....u pitanju je samo inertnost ili ko zna sta drugo slicno.

Quote:
Ma, ?ta god ti mislio o meni, ja o tim partijskim svirkama po trgovima mislim isto ?to i ti. Ali kakve veze to ima sa izborom za Pesmu Evrovizije?
Ti si pomenuo STEDNJU,jel tako

Quote:
Ako ti smeta ?to će ba? Joksimović da putuje u Baku... jebi ga, koliko kapiram, da je ON odlučio da po?alje Strip na Evroviziju ti se ne bi bunio. ?ta ga znam, koliko god ja lično imao visoko mi?ljenje o Milanu Prokopu, ?eljko Joksimović ume da napravi bolju LJIGAVU PESMU (= pesmu za Evroviziju). ?ta god pak ja mislio o njemu i njegovim pesmama

Pozdrav,

Vasa
Znaci ti ne vidis u zemlji Srbiji nikoga ko moze da napravi Evrovizisku pesmu sem ovog harmonikasa koga je devojka naterala da promeni imidz klasicnog "telo vreteno","petak na subotu"... turbo disco ljaksa u ozbiljnog "sansonjera" koji je do juce mlatarao prste po dirkama i svirao kolce?...ajde da ti verujem...i koji je uopste smisao da se tamo pojavljujemo sa etno sansonama ako se vec glasa tako kako se glasa i svima je jasno kako i zbog vega.Ajde barem da tamo ne saljemo sve seljacinu za seljacinom i ne prikazujemo se uvek u najgorem svetlu.Kon je lepio pare na harmoniku,ovaj peva ovcicama,Stankovica da ne komentarisem....pa nije SAMO TO Srbija....iako se neki trude i da ovih 50% pismenih naprave nepismenima.Strip je idealan za Eurosong ako hocemo da pokazemo da nismo bas svi cuvali ovce na pasnjacima (izvinjavam se postenim i radnim cobanima u koje Joksa ne spada) i da ne svrsavamo svi na harmoniku dugmetaru.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules