|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Da ne kazem...ovom besmislenom diskusijom. Te komponente o kojima se "diskutuje" ce vec za 6 meseci biti "stare"...i onda sve od pocetka!! Totalno pointless thread (ako vec neces da pravis taj svj novi PC..) ![]()
![]() |
#92 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jedini problem koji imam, ali to je do ploche je da mi se kompjuter uvek pali u dual postu iz hladnog buta. Znaci upali se, pa se ugasi, pa se upali i podize. Updateovao sam BIOS kao sto su rekli na Asusovom sajtu, uradio neke tweaks u biosu sto su rekli da ce spreciti taj dual post, ali meni se i dalje desava. Najavili su da ce to ispraviti u sledecem bios-u. Van toga, nijedan jedini problem nisam imao, narocito od kad sam uzeo FW kartu sa TI chipsetom (pre toga sam sa NEC imao poneki Blue Screen, sto je opet do drajvera od Profire 2626) |
|
![]() |
![]() |
#93 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#96 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#97 | |||||
Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Pa je takodje uletela diskusija u medjuvremenu, MacOS vs Win7
![]() |
![]() |
#98 |
Pro Member
|
![]()
Samo da se razumemo, da sam imao para za RuDaw, rado bih ga uzeo, jer se isplati da se neko drugi brine da tvoj racunar radi kako treba, narocito ako je taj strucnjak u optimizovanju racunara za audio obradu.
A ja jedan RuDaw XTM koji sam chuo, se ne chuje, znaci ne cujem ga da radi, to je meni dovoljno |
![]() |
![]() |
#99 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#100 | |||||||||||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() A sad ne?to drugo. Ti ne razumije? ?to je workflow i u kakvom je on odnosu s performansama. Moj frend si je nedavno za grafički design kupio MBP 17''. Tvrdi da se ubrzao 35%. Performase su ostale iste. Kako? Tako! Opetativni sistem mu je to omogućio, odlična integracija sa softwareom koji koristi itd. On to ne mo?e objasniti. Mo?da mu je samo posao ljep?i kad gleda u prekrasni sjajni aluminij ![]() ruDAW nema nikakvu mističnu stabilnost. Dapače, ona je postignuta vrlo "ovostrano" ![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Inače, flash development na Macu je ne?to najbezveznije ?to sam ikada čuo. Ja ti to nikad ne bih preporučio i s tim zaista imam samo neugodna iskustva. Quote:
Quote:
Quote:
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |