Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-05-2011, 02:42 PM   #27
Matoree
Member

Default Re: "Diskusija" o racunarima....

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ajde leba ti uputi me na post u kom je neko napisao ovo ?to sam boldovao, izgleda da mi koncentarcija opada sa godinama.

Pozdrav,

Vasa
Skocentrisi se i procitaj prethodnih par strana pa ces videti Najvise me je iznenadio boggy, covek koji uvek barata cinjenicama ovde u ostalim diskusijama, pa evo ti njegovi postovi: (strana 6)

Quote:
Originally Posted by boggy
Svaki put sam imao ocekivanja od masine koja se NISU ispunila, odnosno masine nisu radile ni brzo ni stabilno onoliko koliko su odlicne komponente trebale da rade... to kad se spoji radi polovicno i nestabilno....
pa kad sam ga pitao kako je to moguce on kaze:

Quote:
Originally Posted by boggy
Ja to ne znam, niti zelim da znam. Samo posmatram rezultat. Ne zanima me kako diviner dolazi do njega.
Ocigledno je da boggy zna da je to isto, ali iz nekih razloga ovako pise..

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Koliko vidim polemika je dali se isplati kupiti Ru Daw ili ne!
Pa iz necijeg ugla sigurno ne, kao sto se i ne isplati pojesti pizzu u pizzeriji za 800 dinara.
Jer ako odes u samouslugu, 100 grama brasna, sunke , sira i ostalih potrpstina ces pazariti za 350 dinara (sve sa strujom), a pizza nije tesko sklopiva kao automobil.
Ili zasto u kaficu platiti Coca Colu 150 dinara, kada je u radnji 30.
Mislim moze i tako!
A mozes i da kupis Ru Daw, i da za 10 dana (koje ces da izgubis akajuci se oko toga) zaradis 1000 evra (ako si u situaciji da neko zeli da ti toliko plati za tvoj rad), pa ond 200 svesno potrosis vise na comp, da se nebi akao oko toga.
Elem, ne vredi ni pizza 800 dinara, ali restorani postoje, jerbo su razliciti uglovi gledanja na svet, a bogami i mogucnosti!
Ne. Ovde se nazalost jos raspravlja da li su komponente u macu i rudawu pravljene u NASA-i pa zbog toga neces dobiti stabilnost ako ti kupis ISTE komponente u radnji i sklopis sam.
Pa je takodje uletela diskusija u medjuvremenu, MacOS vs Win7
pustio neku svoju matricu, i malo pipao po njemu, upakuje fino skroz i odma se vidi razlika plugin-hardwer, et ovo nije bog zna koliko para blo, oko 400eu dal kaze mi on, al velika je razlika kroz to i kroz plugine, na prvu se primeti
Matoree is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules