|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | ||
Banned
|
![]()
Tako sam i mislio.
Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
napreduje polako... radim kad god imam vremena.
EDIT: Evo, danas su mi stigle PCB za MPA3... pa cu to morati da radim ![]() ![]() ![]() i tako stalno... ![]() pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 11-05-2010 at 01:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
jako bitno pitanje - vezano za SPDIF - da li je optička SPDIF veza u tom smislu "kvalitetnija" od coaxijalne? Gde stoji u odnosu na recimo AES. Kanim se pazarim jedan mali USB interfejs koji ima optical spdif (M-audio transit), koji bi koristio kao dongle za ProTools M-Powered, i preko kojeg bi u PT usnimavao sa Fireface 800 konvertera, putem optical SPdif. Da li je ovo podjednako pouzdana veza kao ADAT optical koji sada koristim u te svrhe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
AES je zamisljen da bude najbolji... Quote:
Konkretna iskustva su merodavna... sam princip rada ne govori nista... to su lepe zelje.. ali daleko od cilja... Takodje je bitno za sta ces ga koristiti.. jer ako samo "pretaches" sa Radara... ne ocekujem da ces pogubiti semplove.. toliko valjda svaki S/P DIF moze ... a sto se tice clocka... ne bih se oslanjao na tu spravicu.... tebi u slucaju offline prebacivanja trackova clock i nije bitan... bitno je da ne pogubis semplove. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
pa ideja je da koristim FF800 AD konverziju i clock kao master, a da ovo samo prima i služi kao dongle za PT. Tako već sad i radim sa ADAT-om na Profire2626, al se kanim da ga prodam jer ima viška funkcija, i da kupim nešto korisno za te pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
MAO
|
![]()
znači, ne prebacivanje, nego usnimavanje direktno u njegov Asio a pod clockom od RME-a
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#28 |
MAO
|
![]()
ok, hvalaa... odo da kačim oglas za prodaju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
onako narodski....
AES je Profesionalni digitl I/O standard i (uglavnom) je na high end pro spravama.(na pr Lexicon 960L digital, ima 8In/8out, svi na AES, nema nista drugo od ulaza/izlaza...) Ja (na pr) iz deska, teram analog izlaz u Apogee A/D iz koga preko AES vracam stereo signal / mix nazad u Pro Tools, a sa jos 2 (paralelna) AES izlaza terma isti signal u DAT i CDR. Apogee je master clock i iz njega ide coax (BNC) kabl za sync u ProTools interfejse i ostale spreve, redno povezane...ulaz u izlaz itd..
![]() |
#30 | |
Banned
|
![]() Quote:
Koliko kosta taj reverb? Last edited by google; 13-05-2010 at 07:18 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje u vezi monitoringa | Jan | Monitoring | 11 | 13-08-2009 03:42 AM |
Pitanje u vezi laptopa | MHz | Computer Hardware | 9 | 22-03-2009 04:42 PM |
pitanje u vezi miksanja | Steka | Zoran Vračević - Vrač | 18 | 15-10-2006 12:20 PM |
Pitanje u vezi konvertora | Steka | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 25 | 11-11-2005 07:15 PM |
Pitanje u vezi UAD-a..... | alektom | DSP forum | 25 | 15-09-2005 10:25 AM |