|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da li neko moze sa sigurnoshcu da mi kaze da li ASUS M51VA-AS120 ima PCMCIA slot za moj EMU 1616?
http://www.laptopcentar.rs/product/A...AS120-13200903 ovde sam ga nashao ali u specifikacijama ne vidim pcmcia slot, samo ExpressCard slot ![]() da li je moguce da ASUS vishe ne pravi notebook-ove sa pcmcia slot-om? Last edited by MHz; 13-03-2009 at 01:34 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
ako piše da ima express card slot, onda to i ima. nisam bas siguran da se uopce vise proizvode laptopi s pcmcia utorom, express je postao standard. al mislim da postoji nekakav externi pcmcia adapter/kontroler preko usb-a il' nesto slicno. baci search na google. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
u pravu si, postoji adapter, ali se ne isplati kupovati ga po ceni od oko 150-200e
![]() novi laptop, nova karta ... sve novo ![]() hvala funksoulbrother |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
uzmi LeNovo t500, ima i expresscard i pcmcia
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() lenovo t500 ti je dobar prijedlog. ja sam uzeo asus n50vn prije nekih mjesec dana. jako sam zadovoljan. osim asusa u konacni izbor usao mi je upravo i lenovo t500. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Zar nisi rekao da Asus nema TI?
Ja bih uzeo Asus M51VA-AS120 i recimo TC konnekt 24d, ali se bojim te nekompatibilnosti o kojoj si prichao.. Last edited by MHz; 19-03-2009 at 01:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
nema TI, ima ricoh. ja sam uzeo i NI audio kontrol 1 usb karticu za live, a konnekt24d koristim na desktop pc-u.
ne znam za sto mislis koristit laptop, odnosno karticu. ako nije nekakav bombastican/velik live setup s nekom (pre)opterecujucom midi kontrolom recimo u pitanju, ova usb kartica ce raditi posao izvrsno. ja koristim dascratch midi contr. i jednu klavijaturicu bez problema. Last edited by funksoulbrother; 19-03-2009 at 09:28 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Treba mi i za live i za kucjno snimanje. Trebaju mi minimum dva preampa. Jesi li 100% siguran da ce biti problema ako nije TI? Izvini ako gnjavim, bash mi je bitno, moram da znam shta mi je chinit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
s dva preampa konnekt je odlican izbor, ali kao sto rekoh, TI se bas i ne nalazi na novim laptopima. pokusaj pronac neki koji ima VIA chipset jer to zna raditi s konnektom, ali ne budi lud i kupit bez da si siguran da ce raditi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Ja koristim Dell Lattitude D630 sa Digigram PCMCIA karticom, sve radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje u vezi SansAmp PSA-1 | vly | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 09-10-2009 10:31 PM |
Pitanje u vezi 1212m | sempler | Computer Hardware | 1 | 15-11-2007 08:56 PM |
pitanje u vezi miksanja | Steka | Zoran Vračević - Vrač | 18 | 15-10-2006 12:20 PM |
Pitanje u vezi UAD-a..... | alektom | DSP forum | 25 | 15-09-2005 10:25 AM |