|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Banned
|
![]()
pa, Jane, to je onaj jebeni kompromis koji svaki vid showbiz-a traži...ja bih to reko ovako - da umiješ kad treba da ga primiš, a i da ga turiš
![]() ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 24-11-2009 at 12:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
banned
|
![]()
Ne postoji jedan put, svako svojim hita. Sad imam i rimu, ali neka skita
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
A i da nije htela da da,osecam da bi uradili isti beat kao njen i gotova prica.Akon dobije njegov beat koji je isti kao i njen (malo se pomuci mada ne verujem da se ON uopste muci vec njegovi ljudi ![]() Ovo je prica za to AKO JE DOBILA NEKU KINTU ZA BEAT OD NJIH !!! Ako nije onda je vec to druga prica ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Moderator
|
![]()
pa dobro, jebi ga.. okomiste se na jana ko te love... i mene pitaju ljudi zashto ti studio nije otvoren za klince.. jer necu da radim 6 dana nedeljno po 8 sati da bi oni ulazili unutra prosipali sokove gazili kablove pushili travu i placali minimalno.. jeste, kada to saberesh ako naplatish 10e sat vremena (shto je standard u srbiji, iako ja nemam bash standardan studio ni opremu ni znanje) pa imash shljaku 3 sata dnevno 4/5 dana nedeljno to bi bilo 30ex4danax4nedelje=480e mesechno. skoro pa minimalac, s' tim shto ja ni u ludilu ne bi trazio tako malu kintu za ono shto mogu da ponudim. pre cu za dzabe da radim ljudima koji su mi ok nego da se smaram sa 10e po satu, da mi dolaze klinci i unishtavaju opremu i daju losh glas studiju. jbg, zvalo me dosta takvih. "ej ja sam drugar od drugara od drugara..... od drugara od drugara koji je tvoj drugar preko druga.. jel moze za dz?"
ne. dalje, "koliko naplacujesh sat?" ne radim po satu, radim po zavrshenoj pesmi. "a koliko po satu?" na shta ja kazem, "ja hocu da pesma kad izadje iz studija da bude kvalitetna, a to za tvoja dva sata ne moze da se desi, i za to postoji odredjena cena" ali bi oni i dalje na sat. ok, onda kazem 30/40e po satu.. "auuuu matori pa ja mogu da snimam u.." nekom drugom studiju sa 100e mikrofonom. ".. za 1000 dinara, idi jebi se.." ok. "daj mi neku matricu." "daj mi pare." "nemam..- posle pola sata nerviranja -evo skupicu 50e majke mi" "ok, izvedi devojku u kafanu za te pare" eto, ja priznajem da jesam trenutno u stanju da odbijam taj minimalac, i bojim se da necu moci doveka, nazalost, tako da se ponasham.. zato i radim "poznatima" na potpis. ne bi li uzimao vecu lovu na usluge, ali to niko ne ceni parama. cene pozivom. jednostavno pozvace te da rade kod tebe jer su chuli za tebe i do jaja im je to shto su chuli, ali ce i dalje nuditi istu lovu kao shto neki klinac trazi\ i zato kad me neko ne potpishe imam zelju da ga zapalim zivog. :/ poenta priche je: ako si u mogucnosti da odbijesh takve poslove od sitne koristi -odbij ih sa osmehom. ako nisi, pojedi govno sa osmehom jebi ga.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Mada rep je zapravo hip hop jer repovanje je bacanje rima u hip hopu.To je oficijalno objasnjenje . .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Senior Member
|
![]()
Evo za Jana sta mislim da je true rap mada sve je to hip hop samo sto je dosta tvrdje
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=w0JJKHfiGis |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
kako | File | Audio Software | 25 | 10-04-2004 12:16 PM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |