|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Mason
|
![]() Quote:
1. Drndamo neku pesmicu kod Šimeta, Šime više radi, ja više mudrujem i filozofiram, kad eto ti našeg drugara sa foruma: -Jaooo... kakav reverb na dobošu. Strava!!! Jebe kevu!!! Lexicon 300L je zakon! Ahhhmmm... Lexicon 300L jeste radio u tom trenutku... ali, na vocalu. Na dobošu je bio Altiverb. 2. Sedimo Oggy, jedan član foruma i ja i pijemo kaficu u nekom kafiću i onako usput komentarišemo Oggy-jevu pesmicu za jedan dečiji festival. Član foruma pita: -Jeli Ognjene, koji ti preamp i mic imaš, a Oggy mu kaže kako ima rodu Calssic 2 i Amek 9098i. Član foruma: -Mogu da ti kažem da se to i čuje!!! Oggy i ja smo smetnuli s? uma kako je ta pesma radjena i još klimali glavama i pričali: -Da, da, daaaaa... Par sati nakon toga, kod mene kući se Oggy dosetio: -A jeli.. gde je to ovaj čuo Classic 2 i Ameka, kada si vocale ti zbembao Behringerom B2 i Behringerom Ultragain Mic 2200... Do duše, moram da priznam da je taj B2 radio tako da mi je na kraju bilo žao da ga prodam, pa sam ga poklonio kumu... To nisu stvari koje se mogu zameriti ljudima. Hoću samo da kažem koliko je placebo efekat jak. Da nije, ne bi ga koristili i u medicini. Otprilike dodje ista priča sa masterinzima... (dok se ne naučimo pameti)...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi mastering studio Amsterdam | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 13-07-2009 05:06 AM |
studio samo za 2ch mastering | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 06-06-2008 02:34 PM |
Azmofon i u Beogradu | StivenDrama | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 03-10-2007 10:22 PM |
Mastering studio / ing. | milosjeftic | Vlado Georgiev | 79 | 10-04-2005 02:52 AM |
ELETTROFORMATI mastering studio MILANO | ANTISHA | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 04-05-2004 08:24 AM |