|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() O fancy inostranim masterima... Nekad to ispadne o.k., a nekada i ne baš. Medjutim, stekao sam utisak da je placebo efekat vrlo jak i da mnogi ljudi, čak i oni koji se ozbiljno bave muzikom, slušaju predrasudama, a ne ušima. Već sam negde pominjao primer eminentnog muzičara iz Niša koji je skoknuo kod mene da čuje tek pristigli master iz USA, a ja greškom pustio sopstvenu verziju mastera... jebi ga, prošlo je pola pesme dok sam ja ukapirao da nisam pustio made in USA master, već nešto što sam ja budžio, a ovaj je stigao da za to vreme lansira gomilu proseravanja: -Nema... odmah se čuje!!! Ovo kod nas stvarno ne može da se dobije! ![]() Kamo sreće da predrasude rade samo kada je mastering u pitanju. Ima naš narod lepu izreku za to: "U tudjega tatka, pogolema #&$tka". Čolu su mixali u studiju P.G., pa je rezultat blago rečeno sumnjiv, ali... to uopšte nije smetalo lansiranju medijskih priča na temu produkcije. Nedavno gledam Trkulju na TV-u i čovek kaže kako radi album, mixaće neka mega faca u Londonu i to samo zato što mu se dopao materijal, inače.. ne bi nikako! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 01-05-2009 at 03:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi mastering studio Amsterdam | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 13-07-2009 05:06 AM |
studio samo za 2ch mastering | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 06-06-2008 02:34 PM |
Azmofon i u Beogradu | StivenDrama | Dizajn i konstrukcija studija | 1 | 03-10-2007 10:22 PM |
Mastering studio / ing. | milosjeftic | Vlado Georgiev | 79 | 10-04-2005 02:52 AM |
ELETTROFORMATI mastering studio MILANO | ANTISHA | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 04-05-2004 08:24 AM |