|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ispricavam se ali neznam sta bi procavo. Ako pogledam naslov Monitor i i Hifi. Ocemu pricamo Sta je poso jednog studiskog i Hifi zvucnika. Princip je isti ja mislim da je to svima jasno. Ili cemo filozfirati. Cinjenica je da su Hifi zvucnici isti dobro ko i studiski monitor ako dostignemo jednu kategoriju. Samo sto ima puno vise ljudi sto kupuju Hifi nego studio zvucnike. Geithan naprimjer jedan od naj bolji zvucnika koji sam ikad cuo je naj bolji primjer. I sada opet ja bitno je reproducirati iskreni zvuk. A ako spomijes Genelec onda je to alat taman na granici Studia i Hifi. To je moje osobito misljenje. Moje prijatelj korisit http://www.united-minorities.de/ zvucnike na tom zvucniku zvuce i dobre pjesme u smislu mixanja onako kako su miksane. nepada mi napanet da slusam glazbu na ovake zvucnike!!!!!!!!!!!! Znacni iskrene sto je meni jako potrebno. I u pravom smislu zamjenuje spravu za mejrenje corelacije. pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
studijski monitori? | dlukace | Monitoring | 3 | 13-12-2008 07:51 AM |
soba/studijski monitori | filip | Monitoring | 11 | 13-01-2007 01:09 AM |
B&W 602 S3 kao studijski monitori?? | Faktor X | Monitoring | 7 | 21-01-2006 03:05 PM |