Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 02-10-2008, 12:15 AM   #91
cAAc
Banned

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
nema da naručuješ , no da pjevaš bre !
i to sve kroz nos ima da propustim ..pokidacu
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 12:17 AM   #92
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

ahahahahahahahahahahah
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 12:22 AM   #93
cAAc
Banned

Izvini vly ali cela prica o umiranju i ponovnom radjanju ..
ali to i nisu moja posla samo mi se ucinilo zgodnim da uletim i da upadnem u suludu pricu ,a i Anastasije me nervira ,antipaticna mi ..
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 12:47 AM   #94
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Prvo, prica o tome kako se narod nalozio na ovo je nebulozna, jer ima toliko prosecnih ljudi koje sve ovo recimo smara. Retko ko ovde vidi nacionalnu muzicku revoluciju. Drugo, da sam ocekivao sranje ovog tipa - jesam, da sam ocekivao kobaz uz goluba mira - nesam.

Svaka kombinacija sa poznatim pevacem je dala kontraefekat, pa se samo culo koliko kandidati blage nemaju ni kod prostijih stvari...

Quote:
Originally Posted by Gainfranko
Jako me zanima,ko je birao kandidate!
(Ala ga je opravio svaka mu cast!!!)
Za ovaj posao je jako bitno imati karakter, a oni su birali ljude bez karaktera radi lakseg oblikovanja i pravljenja nekakvih zombija. Jel se seca neko Evropskog lica RTS-a, tu je bilo i dobrih kandidata koji su usput ispadali iz samo RTS-u poznatog razloga, i doslo se do... Inace, vise puta se desavalo u takvim slucajevima da publika dobro oceni, a da ziri nebulozno odredjuje ko ide dalje...

Quote:
Originally Posted by Sumanut
Moraju sad na pocetku da falsiraju da bi se video napredak kroz operaciju, pegla bi bilo da dodju da izuvaju sad ko i na kraju, onda ovi "strucnjaci" koji ce ih uciti nece dobiti na ceni?
Hmmm, ima u ovome istine...

Sto se price oko Anastasije tice, ok je kritikovati negativnu stranu njenog rada, ipak, lakse je primetiti nesto lose, nego odraditi to dobro. To pomaze u napredovanju kako bi se jednog dana (uz naravno mnogo drugih faktora) doslo do neceg mnogo boljeg od Anastasije. Medjutim, reci generalno da Anastasija nije nista posebno je nerazumljiva, jer ona ima nesto - mozda je to talenat, mozda joj cale radi za Vladu SAD-a, mozda je jako dobra u krevetu i koristi to na pravi nacin, jbm li ga, ali ona ima nesto i zbog toga je tu gde je... Inace, ta Anastasija je za razliku od buducih zvezda operacije trijumf koji su izmedju ljubavi i karijere birali karijeru (zato sto je ona trajna, bhahahahaha), napomenula da su porodica i prijatelji najvazniji.

Quote:
Originally Posted by Baltazar
Mislim, baš ti hvala za to "ništa lično".....šta ti imaš protiv nas Roma?

Jbt, ala vi kucate, ne mogu da postignem da iscitam...
Old 02-10-2008, 08:44 AM   #95
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Da li je to do mene ili ne, ne znam, ali nisam bas skontao onu pricu da Anastazija u stvari ne zna da peva zato sto ne koristi standardne pevacke tehnike.
... ja probao da uvucem stomak ali nikako da mi se vide "plocice"

Pozz
Old 02-10-2008, 11:27 AM   #96
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Nigde nisam rekla da 'ne zna da peva'...
Naravno da bi morala da ima neku osnovu da bi mogla i tako da zvuci...
Uh..ne mogu da cirkulisem sa pricom vise stvarno,pretvorilo se u gubljenje vremena,u pocetku mi je bilo stalo da obrazlozim svoj komentar na njeno pevanje na jedan razuman nacin,ali je vecina ljudi to propustila kroz filter i zadrzala samo ono sto ume da razume - da ja 'pljujem'.
Lakse je da cim pomisle na to koliko godina i imam,otpisu bilo kakvu mogucnost da to sto govorim moze da ima smisla i poentu...

Npr,zanimljivo je sto Saletu niko nista nije rekao kad je na cak znatno grublji nacin prokomentarisao Anastasiu.Ali ne,ja sam pevac,moj bilo kakav komentar nije dozvoljen i moze samo da znaci da sam frustrirana i nezadovoljna sobom pa 'pljujem' druge,nikako da imam svoje misljenje bazirano na cinjenicama i znanju,cak i sopstvenom iskustvu.

Mislim,ne znam stvarno sta vise da kazem,verovatno ste u pravu.

Poz svima,i molim vas neka neko zakljuca thread smorila sam se...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 12:22 PM   #97
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Hahaha, zasto bi neko zatvarao temu "pocetak operacije trijumf" zbog off-a o Anastasiji...

Uhhh, naterali ste me da na dial-upu skinem to govno od klipa, posto sam ja bas tad kad je ona pevala obavljao gradjansku duznost, a u wc-u jos nemam plazma TV. OK, ono zagrevanje na pocetku je blaga katastrofa, pokusavanje da se izvuce neka improvizacija uz nabadanje boje glasa i vrisak kao shlag na torti da "probije" glas. Posle toga da kazem da klasicnom gledaocu nista dalje nije smetalo, mada stoji debela nesigurnost. No meni je ipak najjace na kraju kad je proradila sujeta i jedne i druge. Anastasija se uplasila da sad tamo neka mala iz zemlju Srbiju ne nadmasi njene zvezdane sposobnosti i bacila se na urlikanje. Ali, hajde to, to je americka pop star, i za njih je to normalno. E onda dolazi Sonja, koja se nasla uvredjenom posle toga, i pokusava neke kerefeke koje ni sama ne razume. Nesto ne razumem, zasto bi neko ko tek treba da postane nesto trebao da bude ljubomoran na vec priznatu svetsku zvezdu koja pokusava da izvuce neku deonicu. Jedino da ima sujetu vecu i od Anastasijine. Sonja generalno ima kvalitetan glas i zasigurno bolji od Anastasijinog, ali definitivno nema detaljno uputstvo za upotrebu i nasla se na malo vecoj nadmorskoj visini. Anastasija ima macho-februarski glas (koji mene strasno iritira i kod zenskih i kod muskih bokala - tipa Maroon 5), koji se svakao ne moze nazvati kvalitetom, ali ima neki "fluid", jbm li ga... Sve u svemu - koliko ja mogu da dobijem za polovni Samsung CRT TV?
Old 02-10-2008, 12:24 PM   #98
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Napuse i Saleta kada kaze da "nije zadovoljan" produkcijom nekog lika koji producira milionske tiraze ...

Tako je to ovde, vrednuje se ucinak, a ne vidim zasto i ne bi. Ovde ljudi vecinom zive od muzike, a ne za muziku, (ne mislim sa ovime nista lose, takav je svaki profesionalizam) tako da nemoj da ti je cudno sto se na kraju ipak racuna koliko je ko prodao, a ne kako je neki muzicki akademik (ne mislim ovde na tebe ) ocenio necije pevanje.

Last edited by SumAnuT; 02-10-2008 at 12:29 PM.
SumAnuT is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 01:03 PM   #99
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

A kad pljujete narodnjake po forumu,zasto tad ne mislite o postovanju ucinka, necije prodaje i popularnosti?
Niko se tad ne seti bilo koga da 'napusava' i opominje sta se vrednuje.

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Napuse i Saleta kada kaze da "nije zadovoljan" produkcijom nekog lika koji producira milionske tiraze ...

Tako je to ovde, vrednuje se ucinak, a ne vidim zasto i ne bi. Ovde ljudi vecinom zive od muzike, a ne za muziku, (ne mislim sa ovime nista lose, takav je svaki profesionalizam) tako da nemoj da ti je cudno sto se na kraju ipak racuna koliko je ko prodao, a ne kako je neki muzicki akademik (ne mislim ovde na tebe ) ocenio necije pevanje.

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."

Last edited by Eeva_r&b; 02-10-2008 at 01:09 PM.
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2008, 01:05 PM   #100
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Sumanut, nemoj molim te, da pričaš tu priču o profesionalizmu ovdje ...nemoj...i to u kontekstu Anastasije , američke zvijezde .....ne bih volio da moram da govorim šta mislim o tom "profesionalizmu"...

S druge strane...veznao za Anastasijino pjevanje - poneta je u tome što je sasvim normalno da se nekom takav način pjevanja ne sviđa što nekog taj stil iritira i ne može da ga podnese - to je nečiji lični ukus i tu nema priče dalje . Ja sam lično ravnodušan prema toj pjevačici, niti me oduševljava, niti me nervira! Međutim, strašno je naivno iznostit sudove o "kvalitetu" njenog pjevanja kao pjevanja...ne znam šta vam je ljudi...ajte onda brate slušajte operu i ostavite "soul" na miru...jer ne znam koliko tu ima mjesta za teoriju i naglabanje oko teorije. Žena je razvila jedan određeni stil koji gura i koji je , eto, i prodala! Ti se Evo previše ložiš na te neke fore kao vokal koučinga , ispravnog pjevanja i slićno...to su sve sporedne stvari...zar misliš stvarno da su crnci koji su stvarali tu muziku imali trenere galsa i te zajebancije?! Milsiš li da je ko trenirao one nesrećnike što se voze podzemnom željeznicom i griju oko bačvi sa hensijem u papirnoj kesi da kidaju sa pjevanjem kao što kidaju? Ili su možda oni oko delte Misisipija imali učitelje gitare da im razvlače prstiće da bi pravilno svirali gitare? Možda je i Luija neko učio da pravilno duva u trubu? Definitivno je i Rej Čarls išao kod učitelja klavira petkom, a kod trenera glasa subotom Džejms Braun je sigurno išao na neki plesni tečaj svakog vikedenda.....

Baš si prije pomenula "cigane" u pežorativnom smislu...a i ti cigani, kao i crnci mahom imaju tu neku "muzičku žicu" koju ne mogu da usade svi koučeri i sve akademije svijeta! Svako treći od njih ima "to", a svaki 23-ći od nas, a Anastasija je igrom slučaja bijela žena koja ima "to nešto njihovo" što ne uči ni jedna školi, niti učitelj

Last edited by balthazaar; 02-10-2008 at 01:31 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules