Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-10-2008, 02:39 PM   #11
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
'Soul' ? Auuu...Mislim da treba da googlujes sta je zapravo zanr zvan 'soul'..

Ja se ne 'lozim' ni na kakve fore,neki ljudi instinktivno koriste svoju boju glasa i uspesno se sluze dobrom tehnikom do koje su dosli spontanim putem,drugima je potreban coaching da to postignu,treci su tvrdoglavi i nemaju pojma sta rade,cesto zavrse sa polipima i bednim izvodjenjem.

Svaki pevac koji se upustio u muzicki biznis je imao coaching,neki cak i idu na re-training svog glasa).Ne znam koje si ti to crnce iz podzemne zeleznice imao priliku da cujes uzivo pa da tako nesto kazes.Jer i crnci na koje se pozivas su isli na casove,i Stevie Wonder,i Ray Charles,i Michael Jackson,i Aretha Franklin,the list goes on n on.
Tripuješ se puno na te časove...neko te žestoko naložio na to....Nemoj ti mene ,molim te, upućivati da googlam, dobro si vidjela da sam napisao "soul" a ne soul kao strogo žanr muzike...a, ti malo youtjubuj, pa ćeš čuti crnaca iz podzemene željeznice...džaba, džaba i džaba svi treneri glasa (meni npr.ahahah ) ko prosto nema ono što je potrebno za takvo vrhunsko pjevanje...ti se malo bolje udubi u istorju "crne muzike" pa ćeš da vidiš u kakvim je uslovima ta muzika nastajala, da im nije padalo na pamet da idu kod "trenera", no prije šta će pojest...a te zajebancije kao treneri glasa i slično su došli posle

a evo da malo i googlamo :

Quote:
Anastacia is world renowned for her edgy, soulful voice and is famous for her ability to hit powerful notes in a full voice range well into Soprano tessituras. Her small stature (160 cm or 5'3"[2]) has also led to her being nicknamed "The Little Lady with The Big Voice".

Last edited by balthazaar; 02-10-2008 at 02:47 PM.
balthazaar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules