|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Banned
|
![]()
Reci mi , molim te, da misliš da Anastasija i Šakira nemaju vrhunski talenat!?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
moderator
|
![]()
Recicu ti iskreno iako ne slusam ni jednu ni drugu,kad si vec pitao,posto sam optuzena da namecem svoje misljenje...
Shakira ima. Puna je ritma,energije i karizme,atraktivna je,odlicno igra belly dancing i autor pesama koje izvodi, dobar showman! Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal... Anastacia,ne bas. Prosecna pevacica koja je imala srecu da bude prva koja se probila proizvodeci zvuk kojim kamuflira slabost prirodne boje svog glasa na nazalni nacin...Ko hoce nek se ljuti na mene,ali to je cinjenica,informisite se kod ljudi koje vise postujete nego mene...Kad god se pevac sluzi ovom tehnikom,to je zato sto mu prirodni vokal (uglavnom na visokim notama) zvuci slabo (ili nije zadovoljan svojom prirodnom bojom) pa ga ovako upakuje da dobije taj lazni volume i zavara publiku koja naivno veruje da ovaj ima 'glaschinu'. Nisam uopste otkrila toplu vodu nit se pravim kao da jesam...ovakvi pevaci bilo kome ko zna bilo sta o pevanju ili sam peva nisu interesantni jer oni znaju da je to nesto sto i sami mogu da rade po ceni da trajno uniste svoj glas tenzijom ili ne budu u mogucnosti da ostanu u formi,i isprate melodiju...
![]() |
#73 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Talenata ima,vrednih mravaca ima,a ako ih Bog slucajno pogleda pa im da i autenticnost,e onda ih ljudi pamte po necemu,a ne po tome sto su bili talentovani i vredni... Devojko,jednostavno, idi radi,vezbaj,pokusavaj kao i mnoge pre tebe,ali nisi u pravu,idi odrasti,ili ne,tvoj izbor,ali niko ne voli pljuvace,ljudi i publika vole bas te koji su eto "slucajno" autenticni... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
moderator
|
![]()
Radije bi ti bio taj koji 'pljujes' s' obzirom na to da mi se na veoma 'odrastao' nacin obracas.
Zanimljivo je sto si pojmove 'ljudi' i 'publika' odvojio. Ne brini za mene,vezbam i pokusavam, zbog 'ljudi' i same sebe,ne zbog te bezumne,neobrazovane 'publike' koja se poput ribe peca cim vidi sareno,za koje se trka gomila tvojih istomisljenika dok oralno bezuspesno zadovoljava tu istu publiku. Mozda nikad ni ne uspem da postanem jedna od onih 'koje je Bog pogledao',sto bi tebe verovatno veoma obradovalo,ali cu uvek uzivati u dobroj muzici,sto mi je daleko bitnije. Pozdrav Quote:
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 02-10-2008 at 12:34 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Moderator
|
![]()
op op... spusti loptu.. preskochi..
evade technique evade technique.. nauchi koji manevar.. manervar? ![]() maranevar? marinero? |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Banned
|
![]() Quote:
Verovatno si i sam razocaran i ne zadovoljan jer pricas tako ali samo iz razloga jer si se bavio muzikom iz pogresnih pobuda pa mislis da nisi dostigao vrh vrhova npr 20miliona prodatih kopija pa me ni ne chudi sto joj se toliko divis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Member
|
![]() Quote:
ps Da li si svesna da bi spisak pevaca koji se ne uklapaju u tvoju definiciju dobrog pevanja obuhvatio bar pola najzanimljivijih i najoriginalnijih likova iz istorije Rock & Pop muzike?!? Razmisli malo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ponashash se sad stvarno kao dete.. "uradi ti bolje ako umesh" drugi deo posta: greshish.. al to nek ti ona sama odgovori.. da ne ispadne da sam advokat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Coveche,avo opsteg klanja... ![]() 1.Rekao sam da ko je ne voli,ima potpuno pravo na to i da to ne komentrisem...Znaci ovaj tvoj komentar je potpuno promasio,ili nisi procitao moj prvi post na ovu temu... 2.Nisam razocaran a jos manje nezadovoljan(pise se spojeno) a da nisam prodao 20 milki ploca,priznajem,NISAM...jeb ga..kriv sam. 3.Ne divim se Anastaziji,ali par stvari u svojoj karijeri je fenomenalno otpevala,ja slusam neke druge svirke... Ajd sad deco,na spavanje,pa sutra da se radi... Chao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Kada se kaze Anastazija,koja je prva asocijacija? Njen glas! Hvala lepo,prijatno,dovidjenja! Gomila devojaka kod nas pokusava da kopira Anastaziju... tj. da svoj prosecan glas upakuje,stvori lazni volume i zavara naivnu publiku,ali nesto ne chuh ni jednu koja je uspela da stvori svetski kvalitetnu boju... Cini mi se da si i Rihannu popljuvala. Nemam komentara! A za Shakiru kazes: "Sto je dovoljno da nadoknadi njen ne bas reprezentativan vokal..." Kakav je takav je... meni je extra.I previse je dobar kada se uzmu u obzir i svi njeni ostali super-star kvaliteti... a cuo sam i da je extra inteligentna! Sigurno ima devojaka sa extra vokalima,koje nikada nece postati zvezde,jer treba imati gomilu drugih kvaliteta+srecu... koja,cesto mora da se zasluzi ili plati na ovaj ili onaj nacin... Ajmo jos da popljujemo malo i Madonnu,pa da se polako razilazimo... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |