|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
E ne mogu a da ne kazem...
Sto se kvaliteta emisije tiche slazem se da je ispod svakog nivoa,ali nazalost nisam ni ocekivao nista bolje,ocigledno da "raja" pase bas ovo sto su ponudili... Jeb,ga tu smo gde smo... ALI... reci da je Anastasia losa pevacica govori o veeelikooom talentu ocigledno izuzetno pevacki potkovane forumashice koja je nas a i milione fanova Anastasije prosvetlila i skrenula nas sa puta zablude kojim smo naivni srljali sve dok nas ona nije eto opomenula i objasnila nam da zena u stvari nema veze sa pevanjem,i da je to cista prevara i da to ne treba tako,jer prave pevacice ne pevaju tako...i sve to iz najbolje namere i bez zelje da pljuje bilo koga... Hvala ti devojko,a sad idi,pa pevaj pevaj pevaj,pa jednog dalekog dana ces da umres,pa ces ponovo da se rodis,pa ces opet da pevas,pevas,pevas,pa gle, opet zamisli umres,pa se opet reinkarniras i pevas pevas pevas,e i tada neces moci ni da se priblizis toj ocajnoj pevacici... Sto se tice onih kojima se njeno pevanje ne dopada,to mi je ok,svako ima pravo da mu se nesto svidja ili ne... Meni licno,ona ima masu jaaako dosadnih stvari ali i dve tri koje su mi sjajne,i znam gomilu ljudi koji su se najezili kad su culi kako je riba otpevala te dve tri super stvari ukljucujuci i mene... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |