Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-10-2008, 01:08 AM   #41
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Pocetak Operacije gistrijumf!

Auuuuu..pa toj Sandri najveci hit Modelsica uopste ne pristaje.Sigurno se udala iz ljubavi

Heh,ima se,moze se...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 01:23 AM   #42
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Nisam gledao taj "spektakl" ...

Moram da se uključim samo vezano za ovo što Eva komentariše Anastasiju...nisam gledao , niti slušao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna šta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da još po neko u bijelom svijetu zna po nešto o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati...

Last edited by balthazaar; 01-10-2008 at 01:26 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 01:36 AM   #43
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

nisi procitao sve moje postove...

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Nisam gledao taj "spektakl" ...

Moram da se uključim samo vezano za ovo ?to Eva komentari?e Anastasiju...nisam gledao , niti slu?ao taj nastup i vrlo vjerovatno da i nije bio bog zna ?ta...ALI Anastasija je svjestki poznata pjevačica koja je imala nekoliko hitova u svjetskim razmjerama, predpostavljam da jo? po neko u bijelom svijetu zna po ne?to o pjevanju i da im se zbog nečega dojmilo njeno pjevanje i pjesme... ne znam sa kakvim ciljem treba nju sad prozivati i analizirati...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Old 01-10-2008, 02:14 AM   #44
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruješ što se tiče nje...Takođe, žena je bila teško bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim što se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam zašto "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lošu i trulu manifestaciju?
Old 01-10-2008, 05:52 AM   #45
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

zato shto je dozivljaj uchinila loshijim..

prvo je bilo smeshno.

pa iritantno.

a kad je ona doshla.. bilo je tuzno..

---------------------

inache taj njen glas.. mi tolko ide na reproduktivne organe, da ne mogu da ti opishem.. na pola njenog nastupa sam ugasio tv, a riba mi je vrishtala od smeha kolko sam se iznervirao..

juche kad je probala da je imitira da bi me oraspolozila..

well lets just say, things got worse..

taj nazalni straight-outta-trailor-park-65th route-abbott-texas-my-momma-was-a-lottery-ticket-salesman-and-daddy-left-us-with-two-brothers-and-a-sister-named-jenifferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

fo fok saejk.

nije bilo dovoljno pa je aleksandra radovic morala da peva kroz nos..

auuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

izlomicu lokal izlomicu ficka
shta uradi od fiinog mladiica..

ne stvarno.. ar gotivim zbog muzike i fazona koji fura u Srbiji i malo je normalnija od ove kelnerice koja je uspela da postane stjuardesa al zeli da je zovu "flight attendant" il kako se to vec pishe.. (metafora) al ono.. ono.. ono rezanje nocioceptora koje anastasija zove pevanjem.. a i mnogi drugi..

ne znam.. jednostavno previshe gledam karlina i jericho..

sve se nadam da ce sve otici u kurac.. da krenemo ispochetka.

Last edited by HeatMan; 01-10-2008 at 05:55 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 09:43 AM   #46
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

c`mon dog, cheer up life`s short for a nervous breakdown

joj, joj da vas Anastazija cuje rasplakala bi se!

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 11:38 AM   #47
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

tebi žena i dalje brani da variš?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 12:04 PM   #48
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Nije mi bila namera da 'pljujem' ,ali da,malo sam pod utiskom,jer Anastacia,Shakira i njima slicni su uzroci unistavanja mnogo mladih glasova,sto je meni iskreno jako krivo jer sam pevac i vidim sve to drugacije nego vi..

Anastacia je ovako zvucala i pre svoje bolesti,tacnije otkad se pojavila..
Sad da li preterujem ili ne...to je relativno,jer svako ima svoje vidjenje dovoljno dobrog zar ne?... Ali da,svakako nije najgora da bi bila meta necijeg 'pljuvanja',tu se slazemo.U odnosu na Rihannu i Karleusu,da,peva ZNATNO bolje. Ali ono sto me je navelo da je se 'dohvatim' je to sto je odnosu na pevace sa Operacije trijumf,na istom nivou,ako ne i nizem...

Sto nas dovodi do toga da ovakvi pevaci ne mogu da napreduju,jer ne daju svom glasu mesta za to,nece imati dobru live izvedbu i ovakvo pevanje ne treba podrzavati! Jedno je kad vam se nesto dopada (npr obozavate cigarete,silikonske grudi i slicno) a drugo je da to smatrate zdravim i normalnim i drugima preporucujete!

Nemojte ohrabrivati mlade pevace sa kojima radite da je u redu tako zvucati (to kazem jer sam primetila jedan bas takav slucaj,devojka koja ima ogroman potencijal,a proizvodi neprirodan zvuk po uzoru na svoj idol,kojim moze znatno ostetiti glas,i nazadovati).

Ljudi,nikada nista ne govorim iz bilo kakvih losih namera,to skapirajte pre nego sto mi se obratite ...

aj pozzic

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
Jesam, jesam..pročitao sam...pretjeruje? ?to se tiče nje...Takođe, ?ena je bila te?ko bolesna i dobro je da mrda, a kamo li da pjeva...tako da i to ima veze sa tim ?to se pojavila velika pauza u njenoj karijeri...Mislim, nisam stvarno neki njen fan, al ne znam za?to "pljuvati" na nju ako su je pozvali na jednu lo?u i trulu manifestaciju?

Old 01-10-2008, 12:29 PM   #49
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Sale , kralju....ok....svako ima neko svoje mišljene i doživljaj svega....meni je lično lista odvratnih produkata američkog šou biznisa puno duža prije Anastasije...

A, Evo....pravo da ti kažem...nismo mi ovdje da kapiramo nečije namjere, ja sam prokomentarisao ono što si ti napisala, a kakve su tvoje namjere...
Old 01-10-2008, 12:32 PM   #50
shigumicu
Senior Member

shigumicu's Avatar

Sve je to baka Tina zakuvala .
shigumicu is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules