|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 | |
moderator
|
![]()
Ja tebe ne oslovljavam sa 'covece',ne moras ni ti mene sa 'devojko',sem ako ti je to bitno da naglasis svaki put kad mi se obracas.
![]() U svakom slucaju,hvala na lepim zeljama,zelim i ja tebi sve najbolje,zao mi je sto smo se 'upoznali' kroz ovakvu raspravu,jer nije plodonosna ni meni ni tebi. ps. Vecina tih ljudi imaju i druge osobine i talente koji nadoknadjuju pevanje u njihovoj muzici,kao sto su stage performance,igranje,pisanje,cak i fizicki izgled.Ne znam o kojim ljudima pricas tacno,pa ne mogu preciznije da ti odgovorim...U svakom slucaju,nije ni bitno,imamo suprotna misljenja i to je to ![]() @Sale - Bratori,relax. ![]() P.S. nista licno nikome...sve dok je u granicama pristojnosti diskusije...a mi nismo cigani da se svadjamo ovde zar ne...evo jedan smajli u to ime ![]() Quote:
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 02-10-2008 at 12:03 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |