|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
jel video neko ovo? Ja danas prvi put video u nekom magazinu..
Napunili su ga do vrha (6,000 farbi, Classic XV-5080 sound set, svih 12 SRX expansion boards, TD-30 drum engine, 360 stepeni surround sound i najlepse od svega - iPad editing, mixing i spatial / surround placement..
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
wow....
jako mi je drago sto su ga napravili na bazi XV5080, a ne fantoma Xr..... jer mi se prvi iz nekog razloga vise dopada....zapravo, jako mi se dopada obecavam da cu ovo kupiti kad-tad (cim padne na trocifrenu vrednost)
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 09-12-2012 at 06:59 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Bezveze je što svaki put kad upališ Integru moraš da učitavaš ekspanzije.
Najbolje bi bilo da se učitaju poslednje 4 koje si load-ovao. Ovako nema smisla, pogotovo za live. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
bez veze.....ja sam mislio da je to integrisano sve
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Sve ekspanzije su tu, ali nisu učitane direktno u RAM, moraju da se učitaju, kao što rekoh, svaki put kad upališ modul.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
kao prvo ovo je rack baziran na jupiter 50/80
ima sve SN zvukove (tzv boje) kao i jupiter 50/80 +nesto vise a drugo kako pisu na ipadu se samo browsa i nemoze se stelovati zvuk u detalje kao naprimjer u editoru editor nepostoji .. trece za live kazu da je moguce samo nastelati 64 setupa i to je to cetvrto kad nastimas tih 64 live setupa nemoras ucitavati srx (ako imas dio na njima) vec on ucita user presete i to je to inace mnogo toga za relativno malo love dobijes jupiter 50/80 xv sa svim xsr karticama +++ jos toga jedini minus je tih 64 live preseta i manjak editora |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Moraš. Poslušaj rečenicu na 6:20. Last edited by MHz; 09-12-2012 at 07:44 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
sta mislis sta bi se vise isplatilo uzeti yamaha xs rack ili integru ??
ono globalno po kvaliteti zvuka klavir ,ep,organ,gitare,brass,gudaci itd ? cjena je 1500 vs xs 1400 evura |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
za 1500 mozes da kupis XS6 klavijaturu.....polovnu....
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland V-Synth XT | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 27-11-2008 09:51 PM |
Roland V-Synth GT | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 06-11-2008 03:04 PM |