![]() |
Roland Integra 7 synth module..?!
jel video neko ovo? Ja danas prvi put video u nekom magazinu..
Napunili su ga do vrha (6,000 farbi, Classic XV-5080 sound set, svih 12 SRX expansion boards, TD-30 drum engine, 360 stepeni surround sound i najlepse od svega - iPad editing, mixing i spatial / surround placement.. <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/nLWH-VQMQLM?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Roland Integra 7 synth module..?!
wow....
jako mi je drago sto su ga napravili na bazi XV5080, a ne fantoma Xr..... jer mi se prvi iz nekog razloga vise dopada....zapravo, jako mi se dopada obecavam da cu ovo kupiti kad-tad (cim padne na trocifrenu vrednost) |
Bezveze je što svaki put kad upališ Integru moraš da učitavaš ekspanzije.
Najbolje bi bilo da se učitaju poslednje 4 koje si load-ovao. Ovako nema smisla, pogotovo za live. |
Quote:
bez veze.....ja sam mislio da je to integrisano sve |
Sve ekspanzije su tu, ali nisu učitane direktno u RAM, moraju da se učitaju, kao što rekoh, svaki put kad upališ modul.
|
kao prvo ovo je rack baziran na jupiter 50/80
ima sve SN zvukove (tzv boje) kao i jupiter 50/80 +nesto vise a drugo kako pisu na ipadu se samo browsa i nemoze se stelovati zvuk u detalje kao naprimjer u editoru editor nepostoji .. trece za live kazu da je moguce samo nastelati 64 setupa i to je to cetvrto kad nastimas tih 64 live setupa nemoras ucitavati srx (ako imas dio na njima) vec on ucita user presete i to je to inace mnogo toga za relativno malo love dobijes jupiter 50/80 xv sa svim xsr karticama +++ jos toga jedini minus je tih 64 live preseta i manjak editora |
Quote:
Quote:
Quote:
|
sta mislis sta bi se vise isplatilo uzeti yamaha xs rack ili integru ??
ono globalno po kvaliteti zvuka klavir ,ep,organ,gitare,brass,gudaci itd ? cjena je 1500 vs xs 1400 evura |
Quote:
|
za 1500 mozes da kupis XS6 klavijaturu.....polovnu....
|
All times are GMT +1. The time now is 11:47 PM. |