|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Sinoc kod mene stigo novi V-Synth GT iz Rolandove prodavnice u Nisu na razgledanje...
...preslusasmo sve patch-eve... ima lepih stvari... nova AP sinteza je dobra stvar... na trenutak mi je zalicio kao synth koji je pravljen za World Music i New Age zbog mnostva duvacko-synth patcheva. Mozda Vam ovaj demo sa YouTube-a najbolje objasni AP sintezu. Ima ugradjen vocoder, arpeggiator, USB, D-Beam kontrolu, touch screen... Kvalitet sound-a je po mom misljenju isti kao kod novog Fantoma G (DA konvertori)...cisto se cuje, sve to izlazi kako treba. Upalio sam posle JD-990 i uporedio sound... po mom misljenju bolji je sound kod V-Synth-a. E sad, ako me pitate vredi li to 2480e... neznam... nisam siguran... Ima nekih slicica sa telefona pa pogledajte... V-Synth GT je bas lep i hvala bogu da je crn... dosadili su vise ovi metalik sivi. ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Extra spravica, kada se uzme u obzir Voice modeler (kao opcija) i mogucnosti manipulacije sa semplovima, vredi novaca (mada je 2500 e stvarno cifra)...
Moj omiljeni bend (Skinny Puppy) ga uzivo koristi za procesiranje vokala u real tajmu i bogme to sprava radi brutalno. Sam koncept sprave mi je zanimljiv... Voleo bih je imat u arsenalu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
super izgleda - aj snimi neke zvukove ako je jos uvek kod tebe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Vracen je isto vece... ima na YouTuBe-u dosta snimaka sa njim...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland V-Synth XT | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 27-11-2008 09:51 PM |
Roland V-Synth | gricko | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 13-05-2007 03:02 PM |