|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav drugari!
Morao sam da otvorim novi topic, nisam nashao nishta slichno. Da li ne ko moze da mi pomogne sa sledecim problemom? Snimao sam neke gitare pre u Cubase 5ici za reamp, kroz GA73, pa u FF400 i sve je bilo ok. E sad, kada sa identichnim podeshavanjima to uradim u Logicu, kao da mi skine 10 dB od signala. Kao da ima upaljen neki limiter ili pad...nishta mi nije jasno. Inache, upaljen mi je DI na GA73, i idem direktno u input5 na FF-u, znachi direktno u konverter, ne idem kroz instrument inpute ili njegove preampe. Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
SuperModerator
|
![]()
kada usnimis taj wav, i poslusas recimo snimak iz logica i drugog softvera, u npr. iTunesu, da li su iste glasnoce? posto Logic ima drugacije merenje (linear vs. exponential) - tj. mozda te metering buni? On sve crta kao da je tise.
poslusaj kanale u nekom trecem plejeru. A opet ako si siguran da nije to, reci, pa da eliminisemo to kao scenario ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ok, hvala na savetu, idem sad da proverim. Primetio sam da ima te dve vrste merenja... Javljam za 10ak min.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ok, razlika je nenormalna, pa zato pochinjem da sumnjam u sebe...zapisao sam jedno podeshavanje za preamp,i ochigledno sam ga pogreshno upisao, jer kad sam dodao josh gain-a (umesto onog -50, stavio sam -60, PRE-73 shto je tachno 10 dB) , dobio sam isti nivo kao prethodno snimljeni...chekic u glavu!
![]() Hvala Bitch na pomoci svakako! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Silent Way i Volta - sekvencing analogije DC audio signalom | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 27-11-2010 01:34 AM |
LOGIC 9 problem sa pucketanjem | Insomnia Studios | Audio Software | 11 | 22-09-2009 05:41 PM |
Logic problem | filip | Audio Software | 3 | 19-09-2009 01:04 PM |
Logic Pro 8 ogroman problem...Pomoc! | dalaj | Audio Software | 13 | 10-09-2008 08:22 PM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |