![]() |
Logic 9 problem sa signalom
Pozdrav drugari!
Morao sam da otvorim novi topic, nisam nashao nishta slichno. Da li ne ko moze da mi pomogne sa sledecim problemom? Snimao sam neke gitare pre u Cubase 5ici za reamp, kroz GA73, pa u FF400 i sve je bilo ok. E sad, kada sa identichnim podeshavanjima to uradim u Logicu, kao da mi skine 10 dB od signala. Kao da ima upaljen neki limiter ili pad...nishta mi nije jasno. Inache, upaljen mi je DI na GA73, i idem direktno u input5 na FF-u, znachi direktno u konverter, ne idem kroz instrument inpute ili njegove preampe. Hvala unapred! |
Re: Logic 9 problem sa signalom
kada usnimis taj wav, i poslusas recimo snimak iz logica i drugog softvera, u npr. iTunesu, da li su iste glasnoce? posto Logic ima drugacije merenje (linear vs. exponential) - tj. mozda te metering buni? On sve crta kao da je tise.
poslusaj kanale u nekom trecem plejeru. A opet ako si siguran da nije to, reci, pa da eliminisemo to kao scenario :) pozZ |
Ok, hvala na savetu, idem sad da proverim. Primetio sam da ima te dve vrste merenja... Javljam za 10ak min. :wink:
|
Ok, razlika je nenormalna, pa zato pochinjem da sumnjam u sebe...zapisao sam jedno podeshavanje za preamp,i ochigledno sam ga pogreshno upisao, jer kad sam dodao josh gain-a (umesto onog -50, stavio sam -60, PRE-73 shto je tachno 10 dB) , dobio sam isti nivo kao prethodno snimljeni...chekic u glavu! :D
Hvala Bitch na pomoci svakako! |
All times are GMT +1. The time now is 06:31 AM. |