|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Evo i mene.
Konfiguracija je: MAC Pro Quad Core 2GHz + 4GB RAMa Logic Studio - originalni Digi003 TC PowerCore FireWire (kupio sam ga pre 15 dana u Artistu) Nema nikakvih problema dok se ne pokrene neki plug in sa PoCo-a Na nekim plugovima se cuje da nesto malo frlja sa latencijom, ali CL definitivno nije za upotrebu. Kanal na koji se ukljuci CL kasni za ostalim bar 100ms. Uzas. Ukljucena je plugin kompenzacija u Logicu... PoCo ne obiluje gomilom plugova, a meni ni ovaj jedini kompresor ne radi kako treba... Ima li ikoga ko zna resenje? Ponavljam: Ne postoji nikakav problem u radu sa Logicom i Digijem. Problem sa kasnjenjem imaju samo PoCovi plugovi i ni jedan drugi. Ako ne resim ovaj problem za par dana, ne verujem da cu se i truditi da ga resim. Ne bih voleo da mi zadovoljstvo i uzivanje u novoj masini postane nocna mora. Mozda ce PoCo nekome koristiti mnogo vise nego meni, jer ako postoji izvesna nekompatibilnost izmedju PoCoa i Logica ili Digija nema mi druge nego da PoCo prodam nekome kome ce znaciti mnogo vise nego meni. Pozdrav i hvala svima koji pokusaju da mi daju odgovor na ovo pitanje.
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Nisu podeseni buferi u Logicu,cimni kada stignes pa mogu da naletim.Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ok Ok Ok !!!
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Posudio sam kabl FireWire 6-pina na jednoj, a 9-pina na drugoj strani, te sam u PowerCore utaknuo 6-pinski a u MAC sam utaknuo 9-pinski u FireWire800 port i sve se namestilo.
Cackao sam jos malo buffer na Logicu, ali sad radi bez problema. Namestilo se. Pozdrav svima !!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LOGIC 9 problem sa pucketanjem | Insomnia Studios | Audio Software | 11 | 22-09-2009 05:41 PM |
Logic problem | filip | Audio Software | 3 | 19-09-2009 01:04 PM |
Logic Pro 8 ogroman problem...Pomoc! | dalaj | Audio Software | 13 | 10-09-2008 08:22 PM |