|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
pozdrav postovane kolege, imam problem sa logic-om 9, u toku snimanja mi se u monitoringu cuje blago pucketanje i nagruva mi CPU na 100%, ali samo jedno jezgro (gledano u logic-ovom meracu) kad snimin npr 10 kanala ukupno, opet se problem desava i u snimanju i u reprodukciji, a kad ucitam demo projekat koji ima oko 40 kanala sa sve efektima, radi normalno, oba jezgra se koriste na oko 30%! koristim HDSP9652 i M-audio 410, problem je prisutan na obe kartice. Moze li mi neko objasniti zbog ceka dolazi do pucketanja koje ujedno i "klipuje" CPU i kako to da otklonim? kad van logic-a gledam opterecenost CPU-a, situacija je razlicita, pustim snimak, logic pokazuje veliko opterecenje a ovaj programcic jako malo, oko 10-15%... sistem redovno update-ujem i nikakvih problema sa sistemom i logicom (osim tog puckanja) nemam... hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Koliki je bafer?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
I/O buffer size - 32 samples (zbog M-audia, jer tad je minimalna latencija... pucketanje i 100% CPU i kad povecam buffer)
Process buffer range - medium |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koji ti je OS?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
![]()
Da li u problematicnom projektu imas neke pluginove? Recimo nesto sto nije od Logicovih integrisanih. To je isto jedan od mogucih problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Da da hoce da zezaju plag inovi koji nisu Logicovi u 9 ali meni ok sljaka sve.Bafer je premali,nema sanse da normalno radis sa tako malim baferom.Digni ga na 512 a ako koristis uad onda Process buffer range stavi na small.Ako imas i poco idi na 1024 bafer.Kada nesto snimas koristi low latency mod.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Veci bafer daje vece kasnjenje ali zato imas Automatic Delay Compensation,Direct Monitoring i Low Latency mod pa mozes sasvim normalno da radis dok se kod premalog bafera javlja pucketanje,overdropovi i sto je najgore procesor kompa je uvek kada se radi projekat standardica velicine preopterecen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Logic problem | filip | Audio Software | 3 | 19-09-2009 01:04 PM |
Logic Pro 8 ogroman problem...Pomoc! | dalaj | Audio Software | 13 | 10-09-2008 08:22 PM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |